Connect with us

Király repjegyek

Telt házzal indult el az Egyptair új hurghadai járata

Telt házzal indult el az Egyptair új hurghadai járata

November 28-án telt házzal indult el Budapestről az Egyptair légitársaság új közvetlen járata Hurghadára – számolt be nemrégiben a Turizmus.com. A járaton 85%-ban magyarok utaztak, de voltak szlovák állampolgárságú utasok is.

Mint arról korábban beszámoltunk új úti céllal egészült ki a Budapest Airportról közvetlenül elérhető desztinációk listája: november 28-tól az Egyptair légitársaság heti rendszerességgel közlekedő járatot indított a magyar fővárosból Hurghadába. Az első járat 100 %-os telítettséggel szállt fel Budapestről. A fedélzeten 85%-ban magyar turisták utaztak, de voltak szlovák állampolgárságú utasok is.

Az utasok biztonságára és a higiéniai előírások betartására a légitársaság kiemelt figyelmet fordít, a fedélzeten minden utas számára egészségügyi csomagot biztosítanak. Az Airbus 220-as géptípussal repülő, menetrend szerinti járat várhatóan 2021 tavaszáig közlekedik majd

Ez is érdekelhet:

Egyptair hurghadai járat

Egyiptom most vízum nélkül is felkereshető

Fontos érv Egyiptom mellett, hogy (és mint arról korábban beszámoltunk) a még július elsején bevezetett vízummentességet meghosszabbították az országban, azaz a magyar állampolgárok mentesülnek a vízumfizetés díja alól. A turisztikai vállalkozások kedvezményei, valamint a belépőjegyek árainak ideiglenesen megfelezése is megmarad 2021. április 30-ig.

Fontos azonban tudni, hogy a jelenlegi helyzetre való tekintettel szeptember 1-től Egyiptom valamennyi repülőterére érkező utas köteles 72 óránál nem régebbi negatív PCR tesztet bemutatni. Kivétel: 6 év alatti gyermekek. Sharm el Sheikh, Hurghada, Taba és Marsa Alam repülőterein lehetőség van az érkezés után elvégezni a PCR-tesztet 30 USD áron.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top