Connect with us

Hírek

Közvetlen járat indul Budapestről Hurghadába

Közvetlen járat indul Budapestről Hurghadába

Új úti céllal egészül ki a Budapest Airportról közvetlenül elérhető desztinációk listája: november 28-tól az Egyptair légitársaság heti rendszerességgel közlekedő járatot indít a magyar fővárosból Hurghadába.

Advertisement

Július 1-től Egyiptomban megindult a légi személyforgalom, az ország repülőterei újra fogadnak és indítanak nemzetközi kereskedelmi repülőjáratokat. November 28-tól az Egyptair légitársaság heti rendszerességgel közlekedő járatot is indít a magyar fővárosból Hurghadába. Az Airbus 220-as géptípussal repülő, menetrend szerinti járat várhatóan 2021 tavaszáig közlekedik majd. A menetrend szerint a gépek Budapestről 14.55-kor, Hurghadáról 10.45-kor indulnak.

Az utasok biztonságára és a higiéniai előírások betartására a légitársaság kiemelt figyelmet fordít, a fedélzeten minden utas számára egészségügyi csomagot biztosítanak.

Közvetlen járat Budapestről Hurghadába

Jelenlegi beutazási feltételek

Szeptember 1-től minden utas köteles egy 72 óránál nem régebbi negatív PCR-tesztet bemutatni. Kivételt csak 6 év alatti gyermekek képeznek. Sharm el Sheikh, Hurghada, Taba valamint Marsa Alam repülőterein lehetőség van az érkezés után elvégezni a PCR-tesztet 30 USD áron. Az eredmény megérkezéséig karanténban kell maradni a hotelben, esetleges pozitív eredmény esetén szintén karanténban, a hotelben kell eltölteni a gyógyulásig hátralévő időt. 

Mint arról nemrég beszámoltunk, a még július elsején bevezetett vízummentességet meghosszabbították az országban, a turisztikai vállalkozások kedvezményei is megmaradnak 2021. április 30-ig.

A teljes cikk elérhető az új REPJEGYKIRALY alkalmazásban is! Az app értesítést küld a legkedvezőbb ajánlatokról, figyelemmel kíséri az utazás világának történéseit, cikkeinket internetkapcsolat nélkül is elérhetik a letöltők. Az alkalmazás kompatibilis mind az iPhone, mind az Androidos telefonokkal.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kattintson a megjegyzésre

Sziasztok! Bianka vagyok, a Comenius Egyetem végzős hallgatója. Életfilozófiám, hogy a kreativitás minden dolog alapja. Mindennek a jó oldalát keresem, tudatos optimistának tartom magam. Kultúra rajongó vagyok, szeretem az irodalmat és a balettet. Szeretek kirándulni, új embereket, helyeket megismerni, az olasz konyhát, szinte minden desszertet… Jógázom, és szinte mindig pötyögök valamit a klaviatúrán.

Kedvezmények

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top