Connect with us

Király repjegyek

A gyönyörű Dubrovnik Bécsből 22 850 Ft-tól (augusztusban)

A gyönyörű Dubrovnik Bécsből 22 850 Ft-tól (augusztusban)

Keskeny utcácskák, több száz éves várfal, fantasztikus strandok, múzeumok, galériák, elegáns éttermek, és épületek, amik többet árulnak el a történelemről, mint bármely könyv. Dubrovnik, a város, amely 1979 óta szerepel az UNESCO által védett műemlékek listáján. Dubrovnik nagyszerű kiindulópont, ha szívesen felfedeznéd Horvátország déli részét, vagy akár a balkáni térséget. A városban szinte kötelező a séta, de nincs hiány strandokban, lehet csónakázni, kerékpározni vagy túrázni is. Ezenkívül szállások széles választéka vár, másrészt könnyen el lehet jutni a közeli Korcula-szigetére, Bosznia-Hercegovinába vagy egy rövid látogatásra Montenegróba.

Akciós repjegy Dubrovnikba:

Honnan? Bécsből

Hova? Dubrovnik

Példa dátum: augusztus 20 – 25

„Adria gyöngyszemének” is gyakran nevezik, a régi város, Dubrovnik az egyik legkiemelkedőbb kirándulóhely a Földközi-tengeren. A 7. században alakult, még a tengeri kereskedelem idején. A narancssárga cserepes tetői felett a kék ég pompázik. Dubrovnik számos városnéző kincset rejt. A történelmi központjában, az Óvárosban megnézhetjük a régi várfalakat, a macskaköves utcákat, csodálatos palotákat és lenyűgöző templomokat. Az Óvároson kívül népszerű strandokat találunk, mint Banje és Lapad, és a közeli sziget, Lokrum is remek strandokkal rendelkezik.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (2 votes)
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top