Connect with us

Király repjegyek

3 napos kikapcsolódás Prágában, retúr repülőjeggyel már 38 900 Ft-tól

3 napos kikapcsolódás Prágában, retúr repülőjeggyel már 38 900 Ft-tól

Kacskaringós, macskaköves utcák, a semmiből felbukkanó titokzatos kertek, barokk paloták és misztikus páholyok… Prága a meglepetések otthona. A gazdag művészeti múltjáról ismert, száztornyú város mindig képes újat mutatni a látogatóknak. Utazz februárban – 3 napos kikapcsolódás, retúr repülőjeggyel, repülőtéri illetékkel, és remek szállással már 38 900 Ft-tól. Tölts el 3 felejthetetlen napot a cseh fővárosban! Foglald le most, itt!

Advertisement

Honnan? Budapest

Kivel? A Ryanair légitársasággal

Mikor? Januárban

Példa dátum: január 25 – 27

Utazás FOGLALD LE ITT

Képek a hotelről

Tipp alkalmazásra: Revolut

Van egy hasznos tippünk a számodra, mégpedig a Revolut fizetési szolgáltatás, Európa leggyorsabban növekvő pénzügyi technológiája. Az igényes utazók kedvence, de használata azok számára is célszerű, akik csak alkalmanként vagy minimálisan utaznak. Egy brit fintech startupról, vagyis korai fázisú vállalkozásról van szó, amely az utóbbi években rendkívüli népszerűségnek örvend. Annyira, hogy a Revolutot banki licenciával látta el az Európai Unió.

Utazási okmányok Csehországba

Csehországba személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel is utazhatsz.

Úgy érzed, hogy túl sok a prágai látnivaló? Mi ebben is segítünk! Olvasd el az alábbi kisokosunk!

Fotó: Shutterstock, Dreamstime, Unsplash.com
Kattintson a megjegyzésre

Sziasztok! Bianka vagyok, a Comenius Egyetem végzős hallgatója. Életfilozófiám, hogy a kreativitás minden dolog alapja. Mindennek a jó oldalát keresem, tudatos optimistának tartom magam. Kultúra rajongó vagyok, szeretem az irodalmat és a balettet. Szeretek kirándulni, új embereket, helyeket megismerni, az olasz konyhát, szinte minden desszertet… Jógázom, és szinte mindig pötyögök valamit a klaviatúrán.

To Top