Connect with us

Király repjegyek

Királyi ajánlat: Marrákes most 25 865 Ft-tól

Királyi ajánlat: Marrákes most 25 865 Ft-tól

Foglalj most pénztárcabarát repjegyet Észak-Afrika közkedvelt úti céljába, Marrákesbe. Repülj a királyi városba közvetlenül Budapestről és tapasztald meg az ezeregyéjszaka meséit saját bőrödön!

Marrákes 25 865 Ft-tól

Példa dátum: szeptember 13 – 23

Budapest Közv. járat Marrákes Közv. járat Budapest
25.865 Ft-ért Foglalj

Az Atlasz hegység lábánál fekvő mesés és folyton nyüzsgő város ötvözi a modern és a régi kultúrát. Marrákest “vörös város”-ként is emlegetik, mivel ezt a színt használják az épületek festésére. A város főtere Djemaa el Fna lépten-nyomon utcai árusokkal és kígyóbűvölőkkel van tele. Természetesen a bazárokban minden csecse-becsét megtalálsz a színes lámpásoktól kezdve egészen a különböző mediterrán fűszerekig. A város felfedezése egy igazi kaland és kihívás. Kávét, vagy mentateát kortyolgatva egy emeleti kávézóból csodás látványban gyönyörködhetsz az utcai labirintusokat és színes bazárokat nézegetve.

A mesebeli város kényelmes felderítését a Bab Agnaou kapunál javasolt elkezdeni. Ettől a ponttól érhető el a királyi kasbah, amelynek nevezetessége az El Mansouria mecset. A tornyos épülteket fallal körülölelő erődítmény több film jelenetben is megjelent, pl. Csillagok háborúja, az Asterix és Obelixben és a Gladiátorban. A város fő érdekességei közé sorolható az El Badi palota 360 szobával, olasz márvánnyal és szudáni arannyal.

Marrákes egy valódi keleti kincsesláda. Mecsetek, ókori épületek és bazárok otthona. Marrákes kiváló kezdete Marokkó további csodálatos helyszíneinek felfedezésére.

Kattintson a megjegyzésre
To Top