Connect with us

Király repjegyek

BLACK FRIDAY! Retúr repjegy Dubajba már 33 010 Ft-tól!

BLACK FRIDAY! Retúr repjegy Dubajba már 33 010 Ft-tól!

Dubaj a felhőkarcolók, a csillogás és tengerpartok városa, ahol a napfényes turizmus mellett szinte felfoghatatlan méretű épületek magaslanak. Ez a közkedvelt úti cél télen is rengeteg programmal és látnivalóval vája az utazókat. Fedezd fel az EXPO 2020 Dubai-t, a Palm Jumeirah szigetet, a Burj Khalifát és sok más ikonikus nevezetességet. Januárban csupán 33 010 Ft-tól utazhatsz, de csak limitált ideig, időpontok a főszezonra is elérhetőek. Kapcsolódj hát ki Dubajban!

A Dubajba történő beutazás speciális szabályai:

  • Covid-19 DXB App letöltése.
  • Nemzetközi utas és balesetbiztosítás.
  • Az országba belépéskor ki kell tölteni egy egészségügyi információval illetve egy karantén intézkedéssel kapcsolatos űrlapot.
  • Magyarországról érkező személyeket érkezéskor egy újabb PCR teszt elvégzésére kötelezik, a teszteredmény megérkezéséig kötelező az izoláció.
  • Felhívjuk a tranzitáló utasok figyelmét, hogy augusztus 1-től, tranzit esetén is kötelező a negatív teszteredmény felmutatása.

*A 12 év alatti gyermekeknek, illetve a közepes és súlyos fogyatékossággal élő utasoknak nem kell teszt.

Ez is érdekelhet:


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre
To Top