Connect with us

Király repjegyek

Bali Bécsből és Budapestről a főszezonban 269 900 Ft-tól (23 kg poggyász)

Bali Bécsből és Budapestről a főszezonban 269 900 Ft-tól (23 kg poggyász)

Bali után ácsingózol, de akciós áron és mégis remek társasággal szeretnél repülni? Úgy tűnik eljött a te időd! A Shanghai Airlines és a China Eastern Airlines remek repjegyekkel rukkolt elő bécsi és budapesti indulással. Egy átszállás, 23 kg feladott poggyász, új flotta és remek fedélzeti szolgáltatások? Ezekre számíthatsz utazásod során, ja és az árról se feledkezzünk meg. Retúr repjegyed Balira 269 900 Ft-tól foglalhatod le 😉

Bali a főszezonban:

Mit kell látni Balin?

Ubud

Bár első látásra csöndes kis városkának gondolnád, Ubud leginkább az Ízek, imák, szerelmek filmből lehet ismerős, valójában a balinéz kultúra és művészet központja. A helyi múzeumok és galériák művészeti alkotásain kívül, a hagyományos balinéz épületekben kiállított is kollekciókat is megtekintheted, amiket békés, trópusi kertek vesznek körül. Ha magaddal vinnél egy csipetet a balinéz kultúrából, látogass el a helyi piacra, ahol szobrokat, mágneseket és ékszereket vásárolhatsz. A közeli Monkey Forest-ben bátor majmokkal pózolhatsz és ősi, mohával borított templomok árnyékában sétálhatsz.

Puru Ulun Danu Bratan

Bali egyik legszebb, legtöbbet fényképezett és leglátogatottabb temploma. Ez a lenyűgöző, bár furfangos nevezetű épület már a 17. század óta állja a sarat. A templomot a tengerek és a tavak istennőjenek, Dewi Dan-nak szentelték. Egy tipikus indonéz környezetben találod – a háttérben erdős dombok és egy tó mellett fekszik. Ne hagyd ki a zöld Tegallalang és a Jatiluwih rizsmezőket sem, az itt készült fotók bármilyen szűrő nélkül is remekül mutatnak majd az instádon.

Sekumpul-vízesés és Batur-hegység

Ha mellkasodban egy kalandor szíve dobog, még napfelkelte előtt vágj neki az aktív Batur vulkánnak és mássz fel a tetejére. Az 1700 méter magasság elérése nem kis munka, de jó cipőkkel és némi elhatározottsággal minden lehetséges. A jutalmad a bámulatos kilátás lesz a környékre. A sziget másik természeti kincse az északi Sekumpul-i vízesés, ami hét kisebb vízesésből áll. Az út egy kicsit fárasztóbb, és egy darabig a balinéz dzsungelen is át kell vágnod, de megéri. Izgalmasan hangzik, nem igaz?


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top