Connect with us

Hírek

Ausztria eltörli az egyes országokba való repülés tilalmát. Augusztus 1-től nincsenek korlátozások

Ausztria eltörli az egyes országokba való repülés tilalmát. Augusztus 1-től nincsenek korlátozások

Június 30-án Ausztria először jelentette be a bizonyos országokba irányuló járatok tilalmát, majd két hét után frissítette a listát. A legújabb információk szerint, nyugati szomszédunk már nem tiltja a Portugáliából, Nagy-Britanniából vagy Svédországból érkező járatokat és enyhíti a szabályokat. Augusztus 1-től korlátozások nélkül lehet repülni Bécsből.

Bár a tilalmat eltörölték ez automatikusan nem jelenti azt, hogy minden járat menetrend szerint fog indulni a bécsi reptérről. A légitársaságok azonban már fokozatosan kezdik megújítani az összeköttetést számos európai és távolabbi úti célba.

Két hét múlva újabb információk várhatók. Az Európai Unió országai kéthetes ciklusokban jelentik be a tilalmakat és azok esetleges beszüntetését, így valószínűleg augusztus 15-én frissítik a jelenleg elérhető információkat.

Ha később olvasnád el a cikket, töltsd le a repjegykirály appot. Cikkeinkhez hozzáférsz offline módban is.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top