Connect with us

Hírek

A Wizz Air miatt hangos a sajtó: tiltás, új bázis, új járatok…

A Wizz Air miatt hangos a sajtó: tiltás, új bázis, új járatok…

Egy ideje már, hogy a nemrégiben földi kiszolgálót váltott Wizz Air légitársaságtól hangos a sajtó. Vagy azért mert közleményekben kezdett el üzengetni a Magyar Utazási Irodák Szövetségének, vagy mert miután a Ryanair bejelentette, hogy Budapest és Míkonosz között indít új járatot, hirtelen mindenki a két légitársaság közötti csihi-puhira koncentrált. A Wizz Air-re vetülő figyelmet megsokszorozta az is, amikor kiderült, hogy a görög hatóságok két hétre kitiltották őket az athéni reptérről. És bár ez utóbbi tiltás végül sikeresen rendeződött a felek között, az új Doncaster Sheffield-i bázisról szóló hírek mindenképp jó szolgálatot tesznek a Wizz Airnek. Mutatjuk miért!

Advertisement

A Wizz Air még mindig képes újat mutatni, bizonyítja ezt az új Doncaster Sheffield-i bázis, és a hét új útvonal bejelentése is. A kiadott közlemény szerint Doncaster Sheffield az Egyesült Királyság egyik leggyorsabban növekedő repülőtere, amely több mint 60 millió fonttal járul hozzá Sheffield régiójának költségvetéséhez, és több ezer ember számára nyújt munkalehetőséget. A Wizz Air első járata 14 éve szállt fel a repülőtérről, azóta pedig az itteni legnagyobb légitársasággá nőtte ki magát. A légitársaság az új bázisával a repülőtér éves szinten 150 000 ülőhelynyi kapacitással nő.

Doncaster Sheffield, London-Luton mellett, a Wizz Air UK csoport Egyesült Királyságban bejegyzett légitársaságának második bázisa lesz. A légitársaság egy Airbus A320 típusú repülőgépet telepít majd a Yorkshire-i repülőtérre, és hét új járattal bővíti jelenleg tíz útvonalból álló Doncaster Sheffield-i hálózatát. Az új bázisról a Wizz Air olyan új úti célokra indít járatot, mint a spanyolországi Alicante és Malaga, a ciprusi Lárnaka, a portugáliai Faro, a lengyelországi Lublin, a szlovákiai Kassa és a romániai Szucsáva. Bővebb információt az új járatokról, illetve a repülőjegyek áráról, itt találhatsz.

(Forrás: wizzair.com, airportal.hu)

További híreink:

A teljes cikk elérhető az új REPJEGYKIRALY alkalmazásban is! Az app értesítést küld a legkedvezőbb ajánlatokról, figyelemmel kíséri az utazás világának történéseit, cikkeinket internetkapcsolat nélkül is elérhetik a letöltők. Az alkalmazás kompatibilis mind az iPhone, mind az Androidos telefonokkal.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kattintson a megjegyzésre

Kedvezmények

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top