Connect with us

Hírek

Zürich repülőtere gyorsabb PCR-vizsgálatot kínál

Zürich repülőtere gyorsabb PCR-vizsgálatot kínál

Bővítette a koronavírus-tesztelési lehetőségeit Zürich repülőtere: gyorsabb és egyszerűbb PCR-vizsgálatot kínál az utasok számára. Az eredmény akár 5 óra múlva elérhető.

Zürich repülőtere Svájc egyik legnagyobb utasforgalmat lebonyolító nemzetközi repülőtere, amely a várostól 13 kilométerre, Kloten határában található. A reptér folyamatosan figyelemmel kíséri a koronavírus járvány kapcsán kialakult nemzetközi helyzetet, emellett biztosítja az utasok és a személyzet egészségének védelmét is. Hogy az utazás gördülékenyen, a terveknek megfelelően haladjon most gyorsabb PCR-vizsgálatot is kínálnak az utasok számára.

A mintavételt maguk az utasok hajtják végre, egészségügyi személyzet nélkül, az erre kijelölt fülkékben. A helyiségeket természetesen minden használat után fertőtlenítik. Ez a fajta PCR-tesztelés gyorsabb a hagyományosnál: a szokásos 24-48 óra helyett akár 5 óra elteltével is eredményt mutat, de legfeljebb 12 órát kell várni az eredményre.

Zürich reptér

A mintavétel után a teszteket egy speciális futárral szállítják laboratóriumba, napi négy alkalommal. A teszt 195 svájci frankba, azaz körülbelül 64 ezer forintba kerül. A szolgáltatást reggel 6 órától 20 óráig lehet igénybe venni, és nem szükséges előre időpontot foglalni. A tesztelést főként azoknak ajánlják, akiknek szükségük van negatív PCR-tesztre utazáshoz vagy egy eseményen való részvételhez.

(Forrás: airportal.hu, Zürich Airport)


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top