Connect with us

Hírek

A Wizz Air kedvezményes tesztelést kínál utasainak az Egyesült Királyságban

A Wizz Air kedvezményes tesztelést kínál utasainak az Egyesült Királyságban

Megállapodást kötött egy laboratóriummal a Wizz Air légitársaság, így most kedvezményes tesztelést kínál utasainak az Egyesült Királyságban.

Min arról korábban beszámoltunk december 15-től az Egyesült Királyság csökkenti a kötelező karantén időtartamát a magas kockázatú országokból érkező emberek számára. Lényegesen rövidebb időt kell karanténban tölteniük azoknak a külföldről Angliába érkező személyeknek, akik koronavírus-szűrésnek vetik alá magukat, és a vizsgálatról negatív leletet kapnak. 14 nap helyett, csak 5 nap karantén vár majd rájuk. A szűrést az angliai érkezés utáni ötödik naptól lehet elvégeztetni. 

A Wizz Air erre reagálva bejelentette, hogy a november 27-től az érintett utasok egy promóciós kódot kapnak majd, ennek felhasználásával a Confirm Testing nevű labornál 120 font helyett 85-ért (48 600 helyett 34 500 forint) rendelhetnek maguknak koronavírus-tesztelésre alkalmas készleteket. A labor nemzetközileg elismert ISO 17025 sztenderdnek megfelelően dolgozik, és a negatív eredményről hivatalos tanúsítványt állít ki.

Wizz Air tesztelést

A tesztelőkészletek nem igényelnek speciális tárolást, így az utasok már hetekkel a tervezett repülés előtt megrendelhetik. A teszteredmény a postai átfutással együtt is csak 3-4 napot vesz igénybe az Egyesült Királyságban.

(Forrás: Airportal.hu)

A teljes cikk elérhető az új REPJEGYKIRALY alkalmazásban is! Az app értesítést küld a legkedvezőbb ajánlatokról, figyelemmel kíséri az utazás világának történéseit, cikkeinket internetkapcsolat nélkül is elérhetik a letöltők. Az alkalmazás kompatibilis mind az iPhone, mind az Androidos telefonokkal.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top