Connect with us

Hírek

Három Szaúd-arábiai városba indít járatokat a Wizz Air

Három Szaúd-arábiai városba indít járatokat a Wizz Air

Januártól Budapestről és Bécsből is közvetlenül repülhetünk Rijádba és Dzsiddába a Wizz Air légitársasággal, valamint áprilistól Dammám városa is közvetlen elérhetővé válik a magyar fővárosból. Mind a három úti célba heti két alkalommal fognak közlekedni.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Wizz Air tovább bővíti bécsi légibázisát. 2022. szeptember végétől fog közlekedni a Szaúd-arábiai Dammámba, ezzel a magyar cég lesz az első fapados légitársaság, amely összeköti a bécsi repteret Dammámmal.

Cikkünket hamarosan frissítjük a repjegyekkel…

Forrás: airportal.hu


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top