Connect with us

Hírek

Virtuálisan is megmászhatjuk a Kilimandzsárót

Virtuálisan is megmászhatjuk a Kilimandzsárót

Virtuálisan is megmászhatjuk a Kilimandzsárót. A Tusker Trail Almost Kilimanjaro Climb, azaz „Majdnem Kiilimandzsáró Mászás” névre keresztelt virtuális túra most kirándulni hív valamennyiünket, méghozzá anélkül, hogy repülőre ülnénk.

Ha a hegy nem megy Mohamedhez, akkor ideje változtatni a szabályokon. Vagy valami olyasmi. Ezt gondolták Tanzániában is. A Tusker Trail Almost Kilimanjaro Climb, azaz „Majdnem Kiilimandzsáró Mászás” névre keresztelt virtuális túra most kirándulni hív minden hegymászót, méghozzá anélkül, hogy repülőre ülnének. A résztvevők harminckilenc dolláros (körülbelül tizenkétezer forint) nevezési díj ellenében jelentkezhetnek a meghirdetett virtuális túrára. A bevétel a járvány által sújtott, a Kilimandzsárón turistákat segítő hordárokhoz kerül majd.

A vállalkozó szelleműek huszonegy nap alatt teljesíthetik a Kilimandzsárón található Lemosho Glades és az Uhuru-csúcs közötti távolságot. Ez összesen negyvenhárom kilométeres távolság, amelyet gyalogosan, futva vagy épp kerékpárral is megtehetnek. Az elképzelés szerint ugyanennyi távolságot kell megtenni most is, csak éppen saját, jól ismert környékünkön. Az induláshoz regisztráció szükséges, amely után linket kapunk egy okostelefonra tölthető alkalmazáshoz, amelyen aztán nyomon követhetjük haladásunkat.

virtuális a Kilimandzsárót

A Kilimandzsáró évente több ezer látogatót vonz, mivel azonban az utazási lehetőségek jelenleg meglehetősen korlátozottak az új program jól jön a turistákat segítő hordároknak, akik jelenleg munka nélkül maradtak, vagy minimális kapacitással dolgoznak, jövedelmük töredékéért. 


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top