Connect with us

Hírek

Virtuálisan is megmászhatjuk a Kilimandzsárót

Virtuálisan is megmászhatjuk a Kilimandzsárót

Virtuálisan is megmászhatjuk a Kilimandzsárót. A Tusker Trail Almost Kilimanjaro Climb, azaz “Majdnem Kiilimandzsáró Mászás” névre keresztelt virtuális túra most kirándulni hív valamennyiünket, méghozzá anélkül, hogy repülőre ülnénk.

Advertisement

Ha a hegy nem megy Mohamedhez, akkor ideje változtatni a szabályokon. Vagy valami olyasmi. Ezt gondolták Tanzániában is. A Tusker Trail Almost Kilimanjaro Climb, azaz “Majdnem Kiilimandzsáró Mászás” névre keresztelt virtuális túra most kirándulni hív minden hegymászót, méghozzá anélkül, hogy repülőre ülnének. A résztvevők harminckilenc dolláros (körülbelül tizenkétezer forint) nevezési díj ellenében jelentkezhetnek a meghirdetett virtuális túrára. A bevétel a járvány által sújtott, a Kilimandzsárón turistákat segítő hordárokhoz kerül majd.

A vállalkozó szelleműek huszonegy nap alatt teljesíthetik a Kilimandzsárón található Lemosho Glades és az Uhuru-csúcs közötti távolságot. Ez összesen negyvenhárom kilométeres távolság, amelyet gyalogosan, futva vagy épp kerékpárral is megtehetnek. Az elképzelés szerint ugyanennyi távolságot kell megtenni most is, csak éppen saját, jól ismert környékünkön. Az induláshoz regisztráció szükséges, amely után linket kapunk egy okostelefonra tölthető alkalmazáshoz, amelyen aztán nyomon követhetjük haladásunkat.

virtuális a Kilimandzsárót

A Kilimandzsáró évente több ezer látogatót vonz, mivel azonban az utazási lehetőségek jelenleg meglehetősen korlátozottak az új program jól jön a turistákat segítő hordároknak, akik jelenleg munka nélkül maradtak, vagy minimális kapacitással dolgoznak, jövedelmük töredékéért. 


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre

Kedvezmények

Röphírek

Utazási hírek és ajánlatok

Bangkok a főszezonban! Retúr repjegy Bécsből 209 900 Ft-ért https://t.co/8I8tbPxdPXMennyi ideje jött ki ez a hír? 1 hét
Kiruccannál? Dubaj lett a világ legkeresettebb úti célja https://t.co/vT5InIPac0Mennyi ideje jött ki ez a hír? 2 hét
Zanzibár Bécsből az Etihad légitársasággal 219 900 Ft-ért https://t.co/69O2ejoLFkMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 hét
NAP AJÁNLATA: 4 napos utazás Dubajba 5* luxushotelben 219 900 Ft-tól https://t.co/9qpTT1FFQTMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 hét
Szicília kincsei – Palermo, Catania, Trapani https://t.co/uBBJ8VMDK8Mennyi ideje jött ki ez a hír? 2 hét
Málta minden belépési intézkedést eltörölt. Foglald le repjegyed 19 900 Ft-tól https://t.co/Wz9vzQl1SLMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 hét
Kora nyári tippek: az imádott olasz tengerpart https://t.co/ixNe8gzHZ0Mennyi ideje jött ki ez a hír? 2 hét
Cseréld le a tengert tóra! 7 gyönyörű nyaralás Európában https://t.co/BaXZvzPYhkMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 hét
Minden, amit tudnod kell a dubaji utazásod előtt (repjegyek, szállás, tippek) https://t.co/zljnsyhFKBMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 hét
Szardínia retúrjegy Budapestről már 23 550 Ft-tól! https://t.co/HlhTI2ilivMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 hét
1 2 3 5

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top