Connect with us

Király repjegyek

Ráérsz? Világkörüli utazás: Szingapúr + Új-Zéland + Cook-szigetek + Los Angeles

Ráérsz? Világkörüli utazás: Szingapúr + Új-Zéland + Cook-szigetek + Los Angeles

Benned is ott motoszkál az a bizonyos érzés, hogy legszívesebben összepoakolnád a legfontosabb cuccaid és nekivágnál a nagyvilágnak? Helyes! És lehet, hogy egy lépéssel közelebb kerülsz rég dédelgetett álmodhoz. Hölgyeim és uraim, tessék parancsolni egy tökéletes repjegy egy világkörüli utazáshoz.

Szingapúrban eltölthetsz három napot, Új-Zélandon addig maradsz, ameddig szeretnél, a Cook-szigetekre 4 teljes napod lesz és Los Angelesre ismét három napot állítottunk be. A repjegy ára tartalmazza a feladott poggyászt is.

Világkörüli utazás

Mikor? – 2019 augusztus – december között
Kivel? Air New Zealand
Honnan? London
Poggyász? 23 kg feladott poggyász

Repjegy 449 900 Ft FOGLALD LE ITT

Szingapúr

Első pillantásra úgy tűnhet, hogy Szingapúr egy beton dzsungel, de valójában az egyik legzöldebb város a világon. Ez a kis találékony sziget azonban megtalálta a módját, hogy használják ki a lehetőségeket. Tetőkertek szerves részét képezik a helyi emberek életének. A “zöld” több jelentéssel bír, de úgy tűnik, hogy Szingapúrban minden módon törekszenek a környezetvédelemre – megújuló energiaforrások és a jövőbeli fenntarthatóságuk. A Gardens by the Bay-ben 50 méteres Supetree-k emelkednek ki, amelyek egyfajta ökológiai jelképe a városnak. Valamint egy 24 km-es park is várja az ökoturizmus kedvelőit, amely régi vasútvonal mentén húzódik – egyfajta alternatívája a New York-i High Linenak.

Új-Zéland

Amikor meghalljuk a kivi szót, legtöbbünknek a szőrös gyümölcs jut eszébe. Pár perccel később pedig egy ügyetlen hosszúcsőrű kis madár. Azt pedig már csak kevesen tudják, hogy ez a szó az új-zéldani lakók megnevezése is. Ne aggódj, ezzel nem sértesz meg senkit. Az új-zélandiak a kivi madarat saját szimbólumukként tekintik és büszkén nevezek saját magukat is „kiviknek”. Amint látható, a “kiviknek” remek a humorérzékük, és emellett szintén rendkívül barátságosak is. Nem csoda, hisz a világ végén egy paradicsomba laknak. Ha esetleg Új-Zélandra készülsz, készítettünk egy listát a kötelezőkről, amit ezen az örökzöld szigetcsoporton látni kell.

Cook-szigetek

A Cook-szigetek 15 kisebb-nagyobb sziget alkotja, amik a Csendes-ócéanon bújnak meg. A legtöbb helyit, turistát és a jobb szállodákat a délebbre fekvő szigeteken találod. Ez a repjegy konkrétan a Rarotonga-szigeten található Avarua fővárosába szól. Innen kirándulhatsz más szigetekre, vagy maradhatsz Rarotongan is, ahol luxus üdülőhelyekből nincs hiány.

Los Angeles

Los Angeles garantáltan magával ragad a Santa Monica, a San Gabriel, valamint a Hollywoodi hills érintetlen és védett természeti területeivel, a 75 mérföldes partvonalával – és az építészetével, amelyek között megtalálható az Art Deco Hollywood Bowl, a Frank Gehry által tervezett Walt Disney Music Hall és a Richard Meier látványos Getty Centere. 

London miatt ne fájjon a fejed, ezen a linken találod a retúr repjegyeket.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top