Connect with us

Hírek

Fizetős lesz az ellátás a Lufthansa, Austrian és a Swiss turista osztályán

Fizetős lesz az ellátás a Lufthansa, Austrian és a Swiss turista osztályán

Fizetős lesz a fedélzeti ételek és italok a Lufthansa, a Swiss és az Austrian Airlines rövid- és középtávú járatainak turista osztályán 2021 tavaszától. A változás hozadéka azonban, hogy a választék ezzel együtt nagyobb és jobb minőségű lesz.

A Lufthansa-csoporthoz tartozó német, svájci és osztrák hálózatos légitársaság járatain a turista osztályú utasok a diszkont cégeknél már megszokott módon vásárolhatnak majd a fedélzeten elérhető fizetős menüből, azaz a jelenlegi “ingyenes” ellátás 2021 tavaszától megszűnik. A Lufthansa azzal indokolta a változást, hogy a jelenlegi turista osztályú ellátás nem minden esetben felelt meg az utasok elvárásainak. Így 2021 tavaszától az utasok maguk dönthetik majd el, hogy mit fogyasztanak a rendelkezésre álló választékból.

Az új termékeket a elkövetkező hónapokban mutatják be, 2021 tavaszától pedig elsőként az Austrian Airlines, majd a Swiss, végül pedig a Lufthansa járatain is kóstolhatjuk őket. Az új menü elkészítése során nagy figyelmet fordítottak a minőségre, a snackek széles választéka mellett friss zöldségeket, gyümölcsöket is kínálnak majd. A környezetbarát termékek és csomagolóanyagok alkalmazásával pedig nagy hangsúlyt fektettek a fenntarthatóságra is.

(Forrás: Airportal.hu)

A teljes cikk elérhető az új REPJEGYKIRALY alkalmazásban is! Az app értesítést küld a legkedvezőbb ajánlatokról, figyelemmel kíséri az utazás világának történéseit, cikkeinket internetkapcsolat nélkül is elérhetik a letöltők. Az alkalmazás kompatibilis mind az iPhone, mind az Androidos telefonokkal.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top