Connect with us

Hírek

Koronavírus-mentes járatokat indít a Lufthansa

Koronavírus-mentes járatokat indít a Lufthansa

Több légitársaság után a Lufthansa is koronavírus-mentes járatokat indít. Az utasok a mintavétel után 30-60 perc múlva kapják meg a teszteredményt, a gépre pedig csak negatív eredménnyel lehet felszállni.

Advertisement

United Airlines után a Lufthansa is ingyenes gyorstesztelési programot indított. Az úgynevezett antigénteszteket november 12-én teszi elérhetővé a légitársaság a München és Hamburg között közlekedő két járatán. A tesztelés nem kötelező, de a légitársaság honlapján megjelent közlés szerint azokat, akik nem járulnak hozzá, egy másik járaton viszik el a célállomásra.

Az utasok a mintavétel után 30-60 perc múlva kapják meg a teszteredményt, a gépre pedig csak negatív eredménnyel lehet felszállni. A vizsgálat egy 48 óránál nem régebbi PCR-vizsgálattal kiváltható.

November 16. és december 11. között a United Airlines elsőként indít el olyan nemzetközi járatokat, amelynek utasait és személyzetét a felszállás előtt ingyenesen tesztelik az új koronavírusra. A kísérleti tesztprogramra a Newark’s United Club tesztközpontjában kerül sor, a C93 repülőtér kapu közelében. Az Emirates légitársaság még tavasszal kezdett el kísérletezi a vérminta alapján működő gyorstesztekkel.

koronavírus-mentes járatok

A teljes cikk elérhető az új REPJEGYKIRALY alkalmazásban is! Az app értesítést küld a legkedvezőbb ajánlatokról, figyelemmel kíséri az utazás világának történéseit, cikkeinket internetkapcsolat nélkül is elérhetik a letöltők. Az alkalmazás kompatibilis mind az iPhone, mind az Androidos telefonokkal.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kattintson a megjegyzésre

Kedvezmények

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top