Connect with us

Hírek

Végre! Ingyenes vírusteszttel igyekszik meggyőzni az országokat a United Airlines

Végre! Ingyenes vírusteszttel igyekszik meggyőzni az országokat a United Airlines

A United Airlines tegnap közzétette az első ingyenes a transzatlanti járatokra vonatkozó COVID utastesztelő program részleteit. November 16. és december 11. között az amerikai légitársaság elsőként indít majd olyan járatokat, amelynek utasait és személyzetét a felszállás előtt ingyenesen tesztelik az új koronavírusra, hogy segítse a tapasztalatgyűjtést ennek hatékonyságáról. A program kulcsszerepet játszhat a transzatlanti járatok újraindításában.

November 16. és december 11. között a United Airlines elsőként indít olyan járatokat, amelynek utasait és személyzetét a felszállás előtt ingyenesen tesztelik az új koronavírusra. A kísérleti tesztprogramra a Newark’s United Club tesztközpontjában kerül sor, a C93 repülőtér kapu közelében.

A légitársaság sajtóközleménye szerint a Premise Health molekuláris mikrobiológiai laborvizsgálatokat fog alkalmazni. A tesztek alkalmasak az új fertőzések kimutatására és a követésére, a kontakt kutatásra, a gyógyultság és a védettség ellenőrzésére. A United abban bízik, hogy a kezdeményezés pozitív hatással lesz az utazás iránti keresletre. A későbbiekben pedig jelentős mértékben növeli a járatok telítettségét és bevételét.

United Airlines ingyenes vírusteszt

A United Airlines tapasztalatait és az utasok visszajelzéseit természetesen megosztja az óceán mindkét partján lévő országok kormányaival, annak érdekében, hogy bemutassák a tesztelési programok hatékonyságát a karantén és az utazási korlátozások alternatívájaként. Egyenlőre azonban az európai utasok számára a teszt nem sok változást hoz. Az USA-ba továbbra is csak amerikai állampolgársággal, zöldkártyával, vagy meghatározott típusú vízummal rendelkező, illetve az érvényes szabályokban meghatározott kivételeknek megfelelő utasoknak lehet belépni. Például: amerikai tartózkodási engedéllyel, vagy diplomata vízummal rendelkező külföldi állampolgárok és családtagjaik. A program azonban kulcsszerepet játszhat a transzatlanti járatok újraindításában.

United Airlines Hawaii

A United Airlines már elindított egy hasonló programot a San Francisco és Honolulu (Hawaii) közötti útvonalon. Ennek köszönhetően az utasok elkerülhetik a kötelező karantént, ha megérkeznek Hawaiira.

Kedvezményes repjegyek Hawaiira


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top