Connect with us

Hírek

New York és London között turista folyosót nyithatnak

New York és London között turista folyosót nyithatnak

Az amerikai hatóságok még ezen a télen turista folyosót szeretnének nyitni New York és London városa között. Ez a megoldás lehetővé tenné mindkét ország utasai számára, hogy elkerüljék a karanténkötelezettséget.

A Simple Flying írt arról, hogy még az idei téli szezonban létre lehetne hozni egy turista folyosót New York és London városa között, köszönhetően annak, hogy már egyre több utast tudnak tesztelni a reptereken is. Az új terv szerint az utasokon indulás előtt és érkezés után is koronavírus-tesztet kellene végezni. Ez a megoldás lehetővé tenné mindkét ország utasai számára, hogy elkerüljék a karanténkötelezettséget és lehetővé tennék az utazás korlátozott újranyitását a két ország között.

Egyelőre több, az Egyesült Királyságba tartó utasnak 14 napos karanténba kell vonulnia. Az Egyesült Államok területén a belföldi utazás egységes korlátozására nem került sor, ugyanakkor az Európából érkezők beutazási korlátozása (kevés kitételtől eltekintve) továbbra is érvényben marad mindaddig, míg Donald Trump amerikai elnök vissza nem vonja. A légitársaságok nem rajongtak az utazási korlátozásokért. A három legnagyobb amerikai légitársaság és rengeteg más külföldi fuvarozó számára ugyanis a transzatlanti utaztatás az egyik legjövedelmezőbb piac a világon. 

(Forrás: Simple Flying)

A teljes cikk elérhető az új REPJEGYKIRALY alkalmazásban is! Az app értesítést küld a legkedvezőbb ajánlatokról, figyelemmel kíséri az utazás világának történéseit, cikkeinket internetkapcsolat nélkül is elérhetik a letöltők. Az alkalmazás kompatibilis mind az iPhone, mind az Androidos telefonokkal.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top