Connect with us

Király repjegyek

USA szenzációs áron! Foglalj 89 900 Ft-tól (New York, Chicago, Miami)

USA szenzációs áron! Foglalj 89 900 Ft-tól (New York, Chicago, Miami)

Az amerikai álomtól most csak egy kattintásnyira vagy! Miért is? Mert ismét szuper áron lehet foglalni Budapestről repjjegyeket az USA-ba, konkrétan New Yorkba, Chicagóba és Miamiba is. A nagy tócsa mögé egy átszállással Londonban utazhatsz és időpontokat egészen 2019 őszétől 2020 tavaszáig találsz. Viszont nem árt belehúzni és foglalni még most, ne hogy hoppon maradj!

NEW YORKBA már 89 900 Ft-tól

✅ budapesti indulás is ✅ 1 átszállásos ✅ kézipoggyász

Repjegyek    FOGLALD LE ITT

CHICAGÓBA már 99 900 Ft-tól

✅ budapesti indulás ✅ 1 átszállás ✅ kézipoggyász

Repjegyek    FOGLALD LE ITT

MIAMIBA már 109 900 Ft-ért

✅ budapesti indulás ✅ 1 átszállás ✅ kézipoggyász

Repjegy    FOGLALD LE ITT


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
4.2/5 - (4 votes)
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top