Connect with us

Király repjegyek

USA álomáron: New York, Los Angeles, Miami, Chicago, Las Vegas most 109 900 Ft-tól!

USA álomáron: New York, Los Angeles, Miami, Chicago, Las Vegas most 109 900 Ft-tól!

2021 sok szempontból kitolt velünk, itt az idő hát, hogy az idei évet tervezzük! A közel 10 millió négyzetkilométer területű Amerikai Egyesült Államok természeti szépségeinek, látnivalóinak sokasága megszámlálhatatlan. Bárhová is vigyen utunk felejthetetlen élményeket ígér az itt eltöltött idő. A TAP Air Portugal, a Finnair, British Airways és az American Airlines jóvoltából most Bécsből te is meghódíthatod New York, Los Angeles, Miami, Chicago vagy épp San Francisco városát. Foglalj most 109 900 Ft-tól!

Az USA nagyvárosaiba legtöbbször többszörös átszállással lehet csak eljutni, rengeteg légitársaság és járat közül választva. Az általunk kínált retúrjegyek egyszeri átszállással számolnak, így teszik könnyebbé a kirándulást. Ráadásul a SPOROLJ kód használatával a repülőjegy vásárlása során 3000 Ft értékű kedvezményhez is jutsz. A kedvezményes kódot a Fizetési mód lépésben tudod érvényesíteni (csak a Repjegykirály alkalmazásban).

Belépési feltételek az USA-ba: Az USA december 6-tól szigorítja a belépési feltételeket. 24 óránál nem régebbi negatív tesztet kérnek

Kedvezményes USA repjegyek


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
4.7/5 - (3 votes)
Kattintson a megjegyzésre
To Top