Connect with us

Hírek

Újraindul az élet Izraelben

Újraindul az élet Izraelben

Izraelben vasárnaptól enyhíteni kezdik a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozásokat, az ország világelső átoltottsága ugyanis az óvintézkedések betartása mellett lehetővé teszi az oktatás és a vendéglátás újraindítását.

Izraelben már a lakosság közel felét beoltották, így öt hónap után újraindult az élet. Ismét lehet menni uszodába és a konditerembe, múzeumba és könyvtárba is. A boltokba minden vevő beléphet maszkban és a kétméteres távolság megtartásával, de a kulturális és sport intézményekbe csak az egészségügyi minisztérium oltási igazolását felmutatókat vagy már nem fertőző, volt vírushordozókat engednek be.

Az egészségügyi minisztérium szakértői elsősorban a külföldről jövő, veszélyesebb, s az eddigi oltásokkal szemben ellenálló vírusváltozatoktól tartanak, és ezért minél jobban csökkentenék a reptéri forgalmat. Épp ezért egyelőre nem világos, hogy mikor és miként fogják megnyitni a tel-avivi Ben Gurion repülőteret, és pontosan miféle korlátozások vonatkoznak majd az országba belépőkre.

Kedvezményes repjegyek Izraelbe

Izraelben

A teljes cikk elérhető az új REPJEGYKIRALY alkalmazásban is! Az app értesítést küld a legkedvezőbb ajánlatokról, figyelemmel kíséri az utazás világának történéseit, cikkeinket internetkapcsolat nélkül is elérhetik a letöltők. Az alkalmazás kompatibilis mind az iPhone, mind az Androidos telefonokkal.

(Forrás: MTI)


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top