Connect with us

Hírek

Júliustól újra repül Phuket szigetére az Emirates légitársaság

Júliustól újra repül Phuket szigetére az Emirates légitársaság

Phuket megnyitja kapuit a nemzetközi turizmus előtt, az oltási igazolvánnyal rendelkező magyar utazók mentesülnek a karantén alól. Erre mintegy reagálva, júliustól az Emirates légitársaság indít járatokat a szigetre – olvasható a turizmus.com oldalán.

Mint arról korábban beszámoltunk a bevezetett szigorítások ellenére Phuket újra megnyitja kapuit a beoltott külföldi turisták számára. Az eredeti tervek szerint karantén-kötelezettség nélkül élvezhetik majd a turisták a nyaralást, további részleteket azonban még nem közöltek.

A phuketi nyitás próbának szánja a thai kormány, ahol teszt üzemmódban kipróbálják majd, menyire biztonságos és tartható a rendszer, mielőtt más népszerű úti célokra is kiterjesztenék a hétnapos karanténkötelezettség eltörlését.

Erre, mintegy reagálva az Emirates légitársaság úgy döntött, hogy július 2-tól, heti négy járattal újraindítja szolgáltatását Dubaj és Phuket között. EK378-as járata keddenként, péntekenként, szombatonként és vasárnaponként indul majd Dubajból, míg a Phuketből visszainduló EK379-es járat szerdánként, szombatonként, vasárnaponként, valamint hétfőnként hagyja el a népszerű szigetet. A Phuketre való beutazás követelményeiről és a nem thaiföldi állampolgárok számára kötelező okmányokról részletek az Emirates oldalán olvashatók. Az oltottak mentesülnek a 14 napos kötelező karantén alól, a Magyarországon alkalmazott vakcinák közül azonban a Szputnyikot nem fogadják el.

Kedvezményes Emirates repjegyek

Phuket

(Forrás: Turizmus.com)


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre
To Top