Connect with us

Hírek

Remek hír: 2021 novemberétől újra érkezhetnek hajók a Seychelle-szigetekre

Remek hír: 2021 novemberétől újra érkezhetnek hajók a Seychelle-szigetekre

Bár korábban arról szóltak a hírek, hogy a Seychelle-szigetek egészen 2022-ig lezárta a kikötőit a nagy óceánjárók előtt, a legfrissebb híradások szerint 2021 novemberétől újra érkezhetnek hajók a kikötőkbe – olvasható a Seychellesnewsagency.com egyik cikkében.

Advertisement

Bár korábban arról szóltak a hírek, hogy a Seychelle-szigetek egészen 2022-ig lezárta a kikötőit a nagy óceánjárók előtt, a legfrissebb híradások szerint 2021 novemberétől újra érkezhetnek hajók a kikötőkbe. Az első tengerjáró utasszállító, az MS Island Sky november 14-én érkezik az Indiai-óceánon fekvő szigetcsoport partjaihoz. Bár ezzel több mint másfél éves lezárás ér véget, nem árt megjegyezni, hogy az új szabályozás értelmében a hajók csak kisebb befogadóképességűek lehetnek, ami azt jelenti, hogy maximum 300 utast szállíthatnak a sziget kikötőibe.

A hatóságok nem tartanak attól, hogy a hajók érkezése növelné a járványveszélyt, mivel az összes hajótársaság kötelezően előírja a legénység és az utasok számára a védőoltást. Emelett hogy biztonságosan fogadhassák a hajókat, a Seychelle-szigetek hatóságai részletes ellenőrző listát készítettek az üzemeltetők és a kikötői hatóságok számára. A repülőgéppel érkező turistákhoz hasonlóan a hajókon utazóknak is előzetes engedélyt kell majd kérni a belépéshez, ahol lesznek papír- és érintésmentes megoldások is.

Seychelle-szigetekre

A világjárvány miatt az alábbi korlátozó intézkedések mellett lehet beutazni az országba

 • Be lehet-e utazni az országba? Igen, kivéve Dél-Afrikából.
 • Kell-e teszt? Igen. A légi úton érkező utasoknak már az utazás megkezdése előtt (check-in) maximum 72 óránál nem régebbi negatív PCR teszttel kell rendelkezniük. 
 • Kell regisztrálni? Igen. A belépéshez az utasoknak előzetesen on-line kell regisztrálniuk az alábbi oldalon. A belépés további feltétele teljes körű – Covid-19-re is kiterjedő – utas- és balesetbiztosítás megléte.
 • Karanténkötelezettség van? Az engedélyezett országból érkezőknek nincs karanténkötelezettség. 

A járvány miatt a seychelle-i hatóságok az alábbi intézkedéseket vezették be átmeneti jelleggel:

 • iskolák, ünnepségek (házibulik, esküvők stb), konferenciák, találkozók, csoportos tevékenységek betiltása,
 • minden bolt, kaszinó és bár már este 19 órakor bezár,
 • egy társaságban maximum 4 ember lehet bel- és kültéren egyaránt (strandon is).
 • Az arcmaszk viselése, távolságtartási előírások és egyéb higiéniai szabályok betartása kötelező!

Szuper repjegyek a Seychelle-szigetekre

Seychelle-szigetekre

(Forrás: Konzuli Szolgálat, Seychellesnewsagency.com)


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

 • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
 • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
 • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre

Kedvezmények

Röphírek

Utazási hírek és ajánlatok

Rodosz májusban! Foglalj most 28 290 Ft-tól https://t.co/rIe8IhQlOTMennyi ideje jött ki ez a hír? 11 óra
Málaga áprilisban most akár 12 410 Ft-tól! (Bécsből) https://t.co/ACyjJf6WgLMennyi ideje jött ki ez a hír? 12 óra
Az Emirates és más légitársaságok is felfüggesztették egyes amerikai járataikat az 5G-bevezetés miatt https://t.co/YIocQsiL5FMennyi ideje jött ki ez a hír? 12 óra
Az Emirates légiutas-kísérője ismét a világ legmagasabb épületének tetején áll. https://t.co/ORoo9DHpVkMennyi ideje jött ki ez a hír? 1 nap
4 nap Santanderben repjeggyel és szállással 23 485 Ft-tól https://t.co/pwvnf8Y0TMMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
Mexikó eltörölte az online űrlap kitöltését https://t.co/QkLTWSVoZLMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
Mallorca Bécsből februárban most 8 400 Ft-tól! https://t.co/JpPo5n0XqZMennyi ideje jött ki ez a hír? 3 nap
Ciao Italia! Foglald le repjegyed Olaszországba 4 855 Ft-tól https://t.co/Fq6WFO87vBMennyi ideje jött ki ez a hír? 3 nap
New York Budapestről? Repülj a LOT-tal 129 900 Ft-ért! (június) https://t.co/TSx9hpMtHLMennyi ideje jött ki ez a hír? 6 nap
Édes élet olasz módra: mit eszik az olasz s mit (és hol) kóstoljunk mi https://t.co/VRNGUch41dMennyi ideje jött ki ez a hír? 7 nap
1 2 3 5

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top