Connect with us

Hírek

Új Wizz Air járatok Budapestről – Santorini és Menorca

Új Wizz Air járatok Budapestről – Santorini és Menorca

Budapestről július felétől ismét kiváló úti célokba repülhetünk a Wizz Air-rel. A magyar fapados légitársaság Santorinire és Menorcára indít járatokat.

Santorini július 15-től szerdánként és vasárnaponként, Menorca július 18-tól keddenként és szombatonként lesz elérhető Budapestről a Wizz Air járataival.

Santorini Görögországban a hetedik, míg Menorca Spanyolországban a tizenhatodik célállomása lesz a Wizz Air-nek Budapestről.

Olcsó repjegyeket Santorinire eddig Bécsből találhattunk, de júliustól már Budapestről is elérhető lesz a vulkanikus sziget.

Menorca, a Balaár-szigetek egyike, amely kiváló strandokkal, remek szállodákkal és programokkal rendelkezik. Ideális úti cél fiatalok, idősek valamint családok száméra is.

Borítókép forrása: shutterstock.com / Dmitry Birin


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top