Connect with us

Hírek

Új repülőjáratokat indít a Wizz Air Debrecenből

Új repülőjáratokat indít a Wizz Air Debrecenből

Két új desztinációt kínál és három korábbi járatot indít újra a Wizz Air a Debreceni Nemzetközi Repülőtérről. Az új járatok a tervek szerint december közepétől indulnak el, hetente két-két alkalommal.

Két új desztinációt kínál és három korábbi járatot indít újra a Wizz Air a Debreceni Nemzetközi Repülőtérről. A légitársaság foglalási rendszerének adatai szerint Brüsszelbe december 14-től keddi és szombati napokon, Kijevbe december 15-től szerdánként és vasárnaponként repülnek majd Debrecenből. A további járatok a Debrecen – Tel-Aviv útvonalon október 6-tól, a Debrecen – Moszkva útvonalon pedig október 31-től közlekedik majd, hetente két-két alkalommal.

Vargha Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára elmondta: a járatok indítását a légi fuvarozók tevékenységének megsegítésére meghirdetett járatfejlesztési pályázaton elnyert, 300 millió forint értékű támogatás segítségével valósíthatja meg a repülőtér.

Kedvezményes Wizz Air repjegyek

Nincs többé karantén a védettségi igazolvánnyal hazatérőknek

Április 29-én 23 órától karantén és teszt nélkül térhetnek vissza a világ bármely államából Magyarországra azok, akik érvényes magyar védettségi igazolvánnyal rendelkeznek. A tavaly ősztől érvényes szabályok szerint a külföldről hazatérőknek eddig tíz napos karanténba kellett vonulniuk, ami csak két negatív eredményű PCR-teszttel volt kiváltható.

wizz air repjegyek

(Forrás: airportal.hu)


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top