Connect with us

Hírek

Öt járatot indít újra októberben a Wizz Air

Öt járatot indít újra októberben a Wizz Air

Budapestről három, Debrecenből két útvonal tér vissza a Wizz Air kínálatába. Oslo, Odessza, London Gatwick, Moszkva és Tel-Aviv is elérhető lesz.

Október 31-től ismét közlekedik a Wizz Air Budapestről Oslóba, London-Gatwickre és Odesszába. A brit főváros második legnagyobb repülőterére naponta közlekedtet majd járatokat, Oslóba heti 5, Odesszába pedig heti 2 alkalommal juthatnak el a légitársaság utasai.

A Debrecen – Tel-Aviv járatok október 6-án indulnak, és hetente két alkalommal közlekednek majd. A Debrecen – Moszkva útvonalon október 31-től lesz elérhető, szintén hetente két járattal.

Mint arról korábban beszámoltunk a nemzetközi adminisztrációs kötelezettségek miatt a korábban megszokottnál tovább tarthat az utasfelvétel a repülőtéren. A légitársaság azt kéri az utasoktól, hogy legkésőbb az indulás előtt 2 órával érkezzenek meg a repülőtérre. Javasolják továbbá az Európai Unió által bevezetett hivatalos, digitális COVID-igazolvány használatát.

Az igazolvány továbbra is lehetővé teszi, hogy a védőoltással, a negatív PCR-teszteredménnyel rendelkezők vagy a COVID-19 fertőzésből felgyógyultak karantén- és tesztkötelezettség nélkül utazhassanak az EU tagállamai, valamint Liechtenstein, Izland, Norvégia és Svájc országai között.

Kedvezményes Wizz Air repjegyek

(Forrás: airportal.hu)


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top