Connect with us

Király repjegyek

Fantasztikus ár! Repülj közvetlenül Szöulba 128 900 Ft-ért!

Fantasztikus ár! Repülj közvetlenül Szöulba 128 900 Ft-ért!

Igazi neve tchukpjolsi, azaz Szöul különleges városa. Koreai Köztársaság fővárosa és egyben legnagyobb városa a legmodernebb technológiák és kirívó divat hazája, ugyanakkor a helyiek mélyen tisztelik kultúrájukat és hagyományaikat. Azt is szokták mondani Szöulról, hogy ha valamit keresel, azt itt 24 órán belül megtalálod.

Advertisement

A lényegre térve, most egyedi esélyed van meglátogatni ezt a hihetetlen országot és mindezt közvetlenül Budapestről. A LOT légitársasággal pár óra alatt az ultramodern Dreamlineren repülhetsz Szöulba.

Szöul 128 900 Ft

✔turista osztály ✔időpontok: szeptember – március között ✔23 kg poggyász

Budapest Közv. járat Szöul Közv. járat Budapest
128.900 Ft Foglalj

Szöul a nap 24 órájában pörög. A kora reggeli órák ideálisak egy sétára vagy a helyi templomok meglátogatására, de megoldhatod a bevásárlást vagy akár egy koktéllal is kezdhetet a napot a világ legcoolabb bárjaiban.

Bár Koreai Köztársaság mára az egyik legfejlettebb országok közé tartozik, kár lenne nem beszippantani a hely történelmét. Ismerd meg Phoenix és a pungsu-jiri, vagy a nálunk is ismert feng-shui történetét.

A koreaiak kiváló tervezők, és ezt Szöul is bebizonyítja. Különös figyelmet fordítanak azokra a területekre, ahol rengeteg ember mozog. Röviden, igyekeznek megkönnyíteni a helyiek életét.

És végül, de nem utolsó sorban – a nagyszerű konyha. Szöul utcai főzdéi mellet nem lehet csak úgy elmenni. Azt már mondanom sem kell, hogy éttermei sem okoznak csalódást. A délutánt zárhatod egy tradicionális teázóban is, állítólag pont ezeken a helyeken tükröződik igazán Szöul lelke.


Okos és olcsó poggyászt keresel? Hasonlítsd össze a kézipoggyász árait az Olcsóbbat.hu weboldalon, vagy vásárolj olcsón a Alza.hu oldalon.


Milyen a LOT turista osztálya?

A LOT légitársaság szeptember 22-től fog repülni közvetlenül a két nagyváros között. A repülőgépek heti háromszor, kedden, pénteken és vasárnap 11:25-kor hagyják el a budapesti repülőteret és hajnali 6:05-kor szállnak le a Szöul Incheon nemzetközi repülőtéren. Tehát kevesebb, mint 11 óra kell ahhoz, hogy a Koreai Köztársaságban találd magad.

Üdv a fedélzeten

A Dreamliner a vasmadarak egyik legszebbje, a fedélzet a LOT színeiben pompázik, mondanom sem kell, hogy tágas, letisztult, kényelmes székekkel ellátva. A férőhelyek száma 252, ebből 18 business class, 21 prémium turista és 213 turista.

Kényelem az első helyen

repülőgép ablakai központilag sötétíthetőek, a légiutas-kísérők egy gombnyomással tudják világosítani vagy ellenkezőleg, besötétíteni az ablakokat. Nem utolsósorban ez megkönnyíti az időzóna átállást is. A Dreamliner 787-en jobban megy az alvás is, a fedélzeti nyomás alacsonyabb, mint más gépeken, ami kevesebb fejfájással, hányingerrel és szédüléssel jár.

Szórakoztató rendszer turistán is

Bár közvetlen járat, mégis majdnem 10 órát töltünk a felhők felett. A LOT szórakoztató rendszeréből nem hiányoznak a legújabb kasszasikerek és zenék mindenki stílusának megfelelően. Sőt, a jövőben az (IFE), a lengyel légitársaság szórakoztató rendszere magyar nyelven is elérhető lesz.

Jókat enni-inni a fedélzeten is

Nem is tudom miért, de felszállás után mindenki az ételeket várja a leginkább. A LOT-nál ezzel sincs semmi gond, finom ételeket szolgálnak fel, pontosabban turistán kétszer, az első menü a felszállás után a második leszállás előtt érkezik. Ha megkívánnád a Premium Economy menüjét 12 órával a felszállás előtt, 7.500 Ft-ért megvásárolhatod a My Premium Menu-t. Garantáltan úgy fogod magad érezni, mintha étteremben ennél – előételek, friss saláták, sajtok és finom meleg ételek, valamint gyümölcssaláták és a csokis desszert sem hiányoznak.

Minden repjegyhez nagy poggyász

A turistán utazók 8 kg-os kézit és 23 kg-os feladott poggyászt vihetnek magukkal. De nem árt észben tartani, hogy otthonról üres bőrönddel indulj, mert New York egy bevásárlós nap nélkül nem az igazi.

Okos és olcsó poggyászt keresel? Hasonlítsd össze a kézipoggyász árait az Olcsóbbat.hu weboldalon, vagy vásárolj olcsón a Alza.hu oldalon.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - a foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Bérelj autót a Pelikánon keresztül! Kattints, válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Fotó: Shutterstock, Dreamstime, Unsplash.com
Kattintson a megjegyzésre

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Király repjegyek

Málta Bécsből 9 900 Ft-tól

Szerző február 24, 2020

Király repjegyek

Tel Aviv retúrjegy Budapestről most 21 000 Ft-tól

Szerző február 21, 2020
Advertisement
Advertisement
To Top