Connect with us

Király repjegyek

Fantasztikus ár! Repülj közvetlenül Szöulba 128 900 Ft-ért!

Fantasztikus ár! Repülj közvetlenül Szöulba 128 900 Ft-ért!

Igazi neve tchukpjolsi, azaz Szöul különleges városa. Koreai Köztársaság fővárosa és egyben legnagyobb városa a legmodernebb technológiák és kirívó divat hazája, ugyanakkor a helyiek mélyen tisztelik kultúrájukat és hagyományaikat. Azt is szokták mondani Szöulról, hogy ha valamit keresel, azt itt 24 órán belül megtalálod.

A lényegre térve, most egyedi esélyed van meglátogatni ezt a hihetetlen országot és mindezt közvetlenül Budapestről. A LOT légitársasággal pár óra alatt az ultramodern Dreamlineren repülhetsz Szöulba.

Szöul 128 900 Ft

✔turista osztály ✔időpontok: szeptember – március között ✔23 kg poggyász

Budapest Közv. járat Szöul Közv. járat Budapest
128.900 Ft Foglalj

Szöul a nap 24 órájában pörög. A kora reggeli órák ideálisak egy sétára vagy a helyi templomok meglátogatására, de megoldhatod a bevásárlást vagy akár egy koktéllal is kezdhetet a napot a világ legcoolabb bárjaiban.

Bár Koreai Köztársaság mára az egyik legfejlettebb országok közé tartozik, kár lenne nem beszippantani a hely történelmét. Ismerd meg Phoenix és a pungsu-jiri, vagy a nálunk is ismert feng-shui történetét.

A koreaiak kiváló tervezők, és ezt Szöul is bebizonyítja. Különös figyelmet fordítanak azokra a területekre, ahol rengeteg ember mozog. Röviden, igyekeznek megkönnyíteni a helyiek életét.

És végül, de nem utolsó sorban – a nagyszerű konyha. Szöul utcai főzdéi mellet nem lehet csak úgy elmenni. Azt már mondanom sem kell, hogy éttermei sem okoznak csalódást. A délutánt zárhatod egy tradicionális teázóban is, állítólag pont ezeken a helyeken tükröződik igazán Szöul lelke.

Milyen a LOT turista osztálya?

A LOT légitársaság szeptember 22-től fog repülni közvetlenül a két nagyváros között. A repülőgépek heti háromszor, kedden, pénteken és vasárnap 11:25-kor hagyják el a budapesti repülőteret és hajnali 6:05-kor szállnak le a Szöul Incheon nemzetközi repülőtéren. Tehát kevesebb, mint 11 óra kell ahhoz, hogy a Koreai Köztársaságban találd magad.

Üdv a fedélzeten

A Dreamliner a vasmadarak egyik legszebbje, a fedélzet a LOT színeiben pompázik, mondanom sem kell, hogy tágas, letisztult, kényelmes székekkel ellátva. A férőhelyek száma 252, ebből 18 business class, 21 prémium turista és 213 turista.

Kényelem az első helyen

repülőgép ablakai központilag sötétíthetőek, a légiutas-kísérők egy gombnyomással tudják világosítani vagy ellenkezőleg, besötétíteni az ablakokat. Nem utolsósorban ez megkönnyíti az időzóna átállást is. A Dreamliner 787-en jobban megy az alvás is, a fedélzeti nyomás alacsonyabb, mint más gépeken, ami kevesebb fejfájással, hányingerrel és szédüléssel jár.

Szórakoztató rendszer turistán is

Bár közvetlen járat, mégis majdnem 10 órát töltünk a felhők felett. A LOT szórakoztató rendszeréből nem hiányoznak a legújabb kasszasikerek és zenék mindenki stílusának megfelelően. Sőt, a jövőben az (IFE), a lengyel légitársaság szórakoztató rendszere magyar nyelven is elérhető lesz.

Jókat enni-inni a fedélzeten is

Nem is tudom miért, de felszállás után mindenki az ételeket várja a leginkább. A LOT-nál ezzel sincs semmi gond, finom ételeket szolgálnak fel, pontosabban turistán kétszer, az első menü a felszállás után a második leszállás előtt érkezik. Ha megkívánnád a Premium Economy menüjét 12 órával a felszállás előtt, 7.500 Ft-ért megvásárolhatod a My Premium Menu-t. Garantáltan úgy fogod magad érezni, mintha étteremben ennél – előételek, friss saláták, sajtok és finom meleg ételek, valamint gyümölcssaláták és a csokis desszert sem hiányoznak.

Minden repjegyhez nagy poggyász

A turistán utazók 8 kg-os kézit és 23 kg-os feladott poggyászt vihetnek magukkal. De nem árt észben tartani, hogy otthonról üres bőrönddel indulj, mert New York egy bevásárlós nap nélkül nem az igazi.

Kattintson a megjegyzésre
To Top