Connect with us

Király repjegyek

Kihagyhatatlan ajánlat! Trópusi Maldív-szigetek már 184 900 Ft-tól

Páratlan luxus, pompás strandok fehér homokkal és csodálatos víz alatti világ így lehetne jellemezni a trópusi Maldív-szigeteket. A remek földrajzi elhelyezkedésének köszönhetően egész évben élvezhetjük a trópusi nyári napsütést. A vílághírű szigetcsoportot öbb mint 1200 sziget alkotja. Felfedeznéd mindet? Ebben tudunk segíteni. Rábukkantunk egy igazi trópusi repjegyre, amely nem máshová szól mint a Maldív-szigetekre, konkrétan Gan-szigetre. Igen, ez az a hely, ahol a tipikus fabungalók emelkednek ki a víz felszínére. Ez egy tökéletes Qatar Airways repjegy egy tökéletes paradicsomba, sőt rengeteg időpont közül válogathatsz. 😉

Utazz a trópusi Maldív-szigetekre

✈Budapest – ✈Gan-sziget – ✈Budapest

Időpontok: szeptember 2019 május között

A jegy ára tartalmaz 1db kézi- és 1db 30kg-os feladott poggyászt

Budapest – Gan-sziget – Budapest 184 900 Ft   FOGLALD LE ITT

trópusi maldív

Időjárás

Egész évben nagyon kellemes időjárásban lehet részed. Végtére is, a leghidegebb hónap a január és az állandó hőmérséklet 27°C fok körül mozog. A legmelegebb hónap viszont a március, amikor kellemes 29°C fokos időjárásra számíthatunk. Ami a vízhőmérsékletét illeti, márciusban és áprilisban a legmelegebb, amikor is 30°C fok körül mozog.

trópusi maldív

Mi teszi ezt a helyet ilyen varázslatossá? Főleg a strandok, sehol máshol nem találsz ilyen gyönyörű partokat és ilyen azúrkék tengert. Gyönyörű és lenyűgöző víz alatti világ, flóra és fauna. Ez a földi paradicsom évente vonzza ide a búvárokat.

maldivv-szigetek-hazikok

 

Kihagyhatatlan ajánlat! Trópusi Maldív-szigetek már 184 900 Ft-tól
5 (100%) 3 vote[s]

Continue Reading
Kattintson a megjegyzésre
To Top