Connect with us

Magazin

TOP kutyabarát desztinációk Európában

TOP kutyabarát desztinációk Európában

Házi kedvenceink néha igazán meg tudják nehezíteni az utazási terveinket. Nem minden szálláshelyen látják őket szívesen, s nem minden város alkalmas egy olyan kirándulásra, ahová szőrös társaink is velünk tartanak. A Good Trip Clothing felmérést végzett 50 népszerű úti céllal, hogy kiderüljön, melyikek a leginkább alkalmasak egy kutyusokkal való utazásra. Figyelembe vették a kutyabarát szállodák és éttermek számát, a szabadtéri parkokat, valamint a levegő hőmérsékletét is. Itt találod a 10 nyertest.

10. Róma, Olaszország

Bár Rómában van a legtöbb kutyabarát szálloda Európában (596), mégis csak a 10. helyet érdemelte ki. Az átlaghőmérséklet eléri a 21 fokot, így nem kerülhetett az elsők közé. Azonban több tucat úti célt így is megelőzött, így érdemes átgondolnod, hogy a következő római kiruccanásod alkalmával nem viszed-e magaddal a kutyádat.

Róma, Olaszország

9. Bécs, Ausztria

A felmérés szerint Bécsben számos kutyabarát szálloda és zöld terület található, ahol a kedvencek szabadon futkározhatnak.

8. Varsó, Lengyelország

Kicsit hidegebb időjárás és rengeteg étterem, ahol szívesen látják a kutyákat; egyértelmű, hogy Varsó megérdemli helyét a listán.

Hatalmas park Varsó városában

7. Krakkó, Lengyelország

Krakkóban 144 kutyabarát szálloda és 104 ilyen típusú étterem található, az időjárás pedig egyezik Varsóéval.

6. Hamburg, Németország

Bár Hamburgban kevesebb kutyabarát hely található a többi 9 desztinációhoz viszonyítva, a felmérésben mégis a 6. helyen végzett. Vajon a helyi gasztronómia lehet az oka, ami még a kutyáknak is bejönne?

Az Elba folyó partján, Hamburg

5. Moszkva, Oroszország

Moszkvában a legalacsonyabb a hőmérséklet a többi helyhez képest, és 260 gyönyörű parkkal büszkélkedik. A kisebb kutyusoknak érdemes kabátot is pakolni.

4. Milánó, Olaszország

A divat fővárosában található a második legtöbb kutyabarát étterem, közvetlenül Róma után. Közel háromszázat találsz itt belőlük.

Milánó, Olaszország

3. Prága, Csehország

Prága nemcsak számunkra könnyen megközelíthető, hanem a legtöbb európai városból is, amelyek légi összeköttetésben állnak a cseh fővárossal. Szintén rengeteg gyönyörű park található itt, ahol a kutyák kedvükre szaladgálhatnak.

2. Berlin, Németország

Kutyabarát éttermek, terjedelmes parkok, alacsonyabb átlaghőmérséklet… Kalandra fel, gazdik!

Berlin, Németország

1. Párizs, Franciaország

Hogy viselhetné a szerelem városa nevet, ha nem oszthatnád meg az élményt kedvenc szőrös társaddal?! A városban 351 kutyabarát szálloda és 184 ilyen jellegű étterem található, s szintén könnyen megközelíthető számos városból.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

Kedvezmények

Röphírek

Utazási hírek és ajánlatok

Retúr repulőjegy Bécsből Eilatba most szuper áron https://t.co/oLrtPxtVuxMennyi ideje jött ki ez a hír? 1 nap
Gyermekkori meséid színtere, avagy Isztambul legismertebb látnivalói https://t.co/MCByiUDnGHMennyi ideje jött ki ez a hír? 1 nap
Mallorca retúrjegy már 24 350 Ft-tól https://t.co/b15JqX6vyIMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
Irány a török Dalaman Pozsonyból most 23 280 Ft-tól! https://t.co/jffiQrO2zSMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
Isztambul most szuper áron, már 49 900 Ft-tól https://t.co/fhaNDRlQjTMennyi ideje jött ki ez a hír? 3 nap
5 várva várt épület a világ minden tájáról, amelyek építése 2023-ban fejeződik be https://t.co/uMF66kc8wkMennyi ideje jött ki ez a hír? 3 nap
Az oly tökéletes, kantábriai Santander. 5 ok, miért látogasd meg te is! https://t.co/3mnIXiBn7OMennyi ideje jött ki ez a hír? 3 nap
10 hely Svédországban, ami nem Stockholm, de muszáj látnod https://t.co/kTfODnf9N8Mennyi ideje jött ki ez a hír? 4 nap
Mutatjuk a Ryanair nyári menetrendjét Budapestről https://t.co/fyMyFx4S0YMennyi ideje jött ki ez a hír? 4 nap
Retúr repjegy Bécsből Ibizára most 28 100 Ft-tól! https://t.co/YxOlwlNFyNMennyi ideje jött ki ez a hír? 4 nap
1 2 3 5

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top