Connect with us

Hírek

Szlovákia is elfogadja a magyar védettségi igazolást

Szlovákia is elfogadja a magyar védettségi igazolást

A szlovák egészségügyi miniszter aláírta a védettségi igazolások kölcsönös elismerését Szlovákia és Magyarország között.

Gyimesi György (OĽaNO) parlamenti képviselő csütörtök este közzétett bejegyzése szerint Vladimír Lengvarský (OĽaNO) egészségügyi miniszter aláírta a védettségi igazolványok kölcsönös elismerését Szlovákia és Magyarország között.

„Vladimír Lengvarský egészségügyi miniszter aláírta a védettségi igazolványok kölcsönös elismerését Szlovákia és Magyarország között. A részletek véglegesítését követően a két ország minisztériuma között napokon belül rendeződik a helyzet. Megoldva ezzel az állampolgárok egyik égető problémáját! Örülök, hogy a sok befektetett munka és tárgyalás meghozta az eredményt!” – olvasható a bejegyzésben.

Magyarország eddig az alábbi országokkal kötött már kétoldalú megállapodást az oltási igazolványok kölcsönös elismeréséről: Bahrein, Csehország, Észak-Macedónia, Horvátország, Montenegró, Szerbia, Szlovénia, Törökország.

First minute utazások: Foglalj most kedvezményes áron!

Szomszédunk híjával van a prágai stílusú eleganciának és ragyogásnak. A szabad lélek földje, ahol a néphagyományok túlélték az idegenek uralmát, és ahol a lenyűgöző várak és kastélyok háborúk emlékét őrzik. A vonattal való utazás errefelé a legjobb lehetőség arra, hogy élvezd a táj természeti szépségeit. Megfelelő tervezés esetén a vonat a legkényelmesebb és egyben a leggyorsabb megoldás lehet az utazásához. Vedd igénybe változatos előfoglalási akcióink valamelyikét, válogass kedvedre az elérhető szuper ajánlatokból és nyaralj egy jót Szlovákiában  


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top