Connect with us

Hírek

Friss hírek: Szicíliában ismét szigorítanak

Friss hírek: Szicíliában ismét szigorítanak

Szicíliában augusztus 30-tól újra bevezették a nyár elején feloldott szigorításokat, miután a delta variáns terjedésével megteltek betegekkel a kórházak – jelentette vasárnap az olasz sajtó.

Szicíliában augusztus 30-tól újra bevezették a nyár elején feloldott szigorításokat, miután a delta variáns terjedésével megteltek betegekkel a kórházak – jelentette vasárnap az olasz sajtó. Szigorítást korábban már ötvenöt szicíliai városban bevezettek, de az egészségügyi minisztérium mostani rendelete értelmében az ötmilliós dél-olaszországi sziget egésze – egyedüli régióként – visszalép az úgynevezett sárga színű övezetbe, mely a szigorítások legalacsonyabb fokozatát jelenti. 

A vendéglátóhelyeken egy asztalnál csak négyen ülhetnek, a stadionokban, színházakban, koncerttermekben ismét 25 százalékra korlátozzák a jelenlévők számát. A járványügyi intézkedések egyelőre két hétig érvényesek, de ha a járványadatok nem javulnak, a következő hetekben a narancssárga, vagyis közepes fokozatú térségnek nyilváníthatják a szigetet.

Kedvezményes repjegyek Olaszországba


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top