Connect with us

Hírek

A Swiss vezetője nem tenné kötelezővé az oltást

A Swiss vezetője nem tenné kötelezővé az oltást

A Swiss vezetője nem tenné kötelezővé az utasok számára az oltás meglétét. Thomas Klühr az SRF svájci médiának nyilatkozva elmondta, a tesztelés digitalizációja és felgyorsítása elegendő lesz ahhoz, hogy a nemzetközi járatok újrainduljanak.

Míg a a Qantas vezetője, Alan Joyce szerint a Qantas légitársaság nagy valószínűséggel meg fogja változtatni az utazási feltételeket, és az oltás meglétéhez fogja kötni a fedélzetre lépést, addig a Swiss légitársaságtól hamarosan távozó vezérigazgató, Thomas Klühr az SRF svájci médiának úgy nyilatkozott: nem szeretné, ha a nemzetközi utasoknak kötelezővé tennék az oltás meglétét, szerinte nincs értelme egy ilyen szabálynak.

A szakember ehelyett a digitális egészségügyi “útlevelekben”, valamint nemzetközi sztenderdek kialakításában látja a megoldás kulcsát.

Eközben elindult a Delta Air Lines és a KLM első olyan járata is Atlanta és Amszterdam városa között, amelynek fedélzetére szigorúan csak negatív covid-teszttel szállhatnak fel az utasok. A háromhetes próbaidőszakot követően a programot más országokra is kiterjeszthetik, ha a járatok eredményesnek bizonyulnak. Hasonló járatokat indít a Delta december 19-től Atlanta és Róma között.

Swiss légitársaság

A teljes cikk elérhető az új REPJEGYKIRALY alkalmazásban is! Az app értesítést küld a legkedvezőbb ajánlatokról, figyelemmel kíséri az utazás világának történéseit, cikkeinket internetkapcsolat nélkül is elérhetik a letöltők. Az alkalmazás kompatibilis mind az iPhone, mind az Androidos telefonokkal.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top