Connect with us

Király repjegyek

Rimini akciósan! Retúr repjegy most 16 425 Ft-tól!

Rimini akciósan! Retúr repjegy most 16 425 Ft-tól!

Rimini valószínűleg az Adriai Riviéra legnépszerűbb tengerparti üdülőhelye. A közel 20 km hosszú homokos strandoknak köszönhetően Rimini a Napos Riviéra néven is ismert. A látogatók pihenni és napozni járnak ide. Ezenkívül csak egy rövid útra fekszik a gyönyörű San Marino mikroállamtól. Utazz Budapestről vagy Bécsből Riminibe már 16 425 Ft-tól!

Honnan? Budapestről vagy Bécsből

Kivel? Ryanair légitársasággal

Mikor? Májusban

Rimini akciós repjegyek!

Miért pont Rimini?

Végeláthatatlan homokos tengerpart, pálmafák, felejthetetlen nyaralás és mediterrán hangulat. Kell ennél több?! A város 15 kilométer hosszú partszakasszal, változatos éttermekkel, bárokkal, szórakozóhelyekkel és pezsgő hangulattal várja a nyaralni vágyókat. A kék zászlós strandok mellett Rimini római kori emlékekkel, amfiteátrummal, diadalívvel, kétezer éves híddal és befejezetetlen gótikus templommal is büszkélkedhet, ráadásul San Marino közelsége is pluszpont.

Augustus boltíve, a város ókori román stílusú kapuja

Utazási okmányok Riminibe

Riminibe személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel is utazhatsz.

Mikor érdemes Riminibe utazni?

Az Adriai-tenger partján elterülő Rimini nemcsak Olaszország, de Európa egyik leghíresebb és legnagyobb üdülőhelye, így egész évben megéri felkeresni. Az olasz parton elterülő város klímája kellemesebb, mint Magyarországé, ugyanakkor Rimini leginkább nyári úti cél. Ez viszont tavasszal és ősszel kevesebb turistát jelent, így ha nyugodtabb körülmények között fedeznéd fel a várost és környékét, akkor bátran vágj neki ezekben a hónapokban.

Miért válaszd a Pelikánt?

Bármilyen okból történő módosítás

VÉGRE! Már megvan a repjegyed és alig várod az utazás napját? A foglalás során eszünkbe sem jut, hogy utazásunk esetleg meg is hiúsulhat. És ahogy mondani szokás, ember tervez Isten végez, és az élet váratlan bonyodalmakkal is járhat, főleg ha utazásról van szó. A váratlan eseményeket nem minden esetben fedezi a biztosítás, vannak dolgok, amelyeket nehéz megmagyarázni, ezért találtuk ki új szolgáltatásunkat: „Bármilyen okból történő módosítást”.

Milyen feltételeket kell betartani a szolgáltatás igénybevételéhez?

  • A foglalás bármely elemének módosítására az indulás előtt 3 nappal (72 órával) van lehetőség
  • Nem kell semmilyen indokot vagy dokumentumot csatolnod
  • Ez egyszeri módosítás – a különböző űrlapokon/alkalmazásokon nem lehet többszörös módosítást végrehajtani
  • A foglalási ár 80%-ának megfelelő kreditet azonnal fel kell használni, ez nem visszatérintendő
  • A kreditet a Pelikánon keresztül lehet felhasználni

Késési biztosítás a Koalától már a pelikan.hu kínálatában is

Képzeld el, hogy foglalsz egy akciós repülőjegyet, amely akár 39 000 forintba is kerülhet. Eljön a nagy nap, a várva várt utazás, amibe aztán belerondít egy 3 órás járatkésés. Mit szólnál ahhoz, ha ezért a kellemetlenségért akár 75 000 forint kártérítést kapnál? Ez nem valamiféle ámítás, csak a pelikan.hu és a Koala új együttműködésének eredménye. Olvass tovább a részletekért, ahol még példákon keresztül is bemutatjuk, hogyan működik ez az új szolgáltatás, amelyet már minden repjegyhez megvásárolhatsz a pelikan.hu weboldalán!

Tipp alkalmazásra

Revolut

Van egy hasznos tippünk a számodra, mégpedig a Revolut fizetési szolgáltatás, Európa leggyorsabban növekvő pénzügyi technológiája. Az igényes utazók kedvence, de használata azok számára is célszerű, akik csak alkalmanként vagy minimálisan utaznak. Egy brit fintech startupról, vagyis korai fázisú vállalkozásról van szó, amely az utóbbi években rendkívüli népszerűségnek örvend. Annyira, hogy a Revolutot banki licenciával látta el az Európai Unió.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (2 votes)
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top