Connect with us

Király repjegyek

Retúr repjegy Bécsből Máltára 32 900 Ft-ért! (nagy poggyász)

Retúr repjegy Bécsből Máltára 32 900 Ft-ért! (nagy poggyász)

Málta az egyik legkedveltebb úti cél a magyarok között, nemcsak gyönyörű és érintetlen partjai vannak, hanem fantasztikus természeti adottságai és történelmi múltja. Pont ezért, azt ajánljuk, hogy még most foglald le repjegyed. A Máltán való nyaralás számos európai utazó kívánságlistáján megtalálható. Annyira népszerű úti cél, mint például Franciaország, Spanyolország, Olaszország és Görögország. De mégis mi teszi Máltát kihagyhatatlan úti céllá? Miben különbözik más üdülőhelyektől? Lényegében abban, hogy szinte egész évben ellátogathatunk ide, mivel nagyon kellemes klímával rendelkezik. A máltaiak híresek a vendéglátásukról, barátságosak és nagylelkűek. Szükség esetén szívesen segítenek, ez az egyik dolog, ami tipikus a máltai kultúrára! Valamint hihetetlenül szép strandokkal rendelkezik, ami döntő tényező nyaralás esetén. Emellett szuper áron vásárolhatsz repjegyet akár főszezonra is!

Foglald le repjegyed az Air Malta légitársasággal, utazz Bécsből és vigyél magaddal nagy poggyászt is 😉

Bécsből Máltára 32 900 Ft-ért

✅február ✅március ✅április ✅május ✅június

Repjegy 32 900 Ft    FOGLALD LE ITT

Máltára


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top