Connect with us

Király repjegyek

Retúr repjegy Budapestről Velencébe 17 460 Ft-tól

Retúr repjegy Budapestről Velencébe 17 460 Ft-tól

Velence a vízen fekvő város, ahol csatornák hízódnak utcák hekyett és gondolákkal utaznak a helyiek autók helyett, egy város, ahol a tenger a paloták falát mossa és ahol minden szegletben érződik a történelem. Látogasd meg Olaszország egyik legszebb városát akciósan Budapestről.

Retúr repjegy Velencébe:

  • Honnan? Budapestről
  • Kivel? Ryanair
  • Mikor? Februárban
  • Példa dátum: február 2 – 7
  • Használd a “KIRALY3000” kódot és spórolj meg 3 000 Ft-ot

Egy olyan városban, mint Velence, ami rengeteg kötelező látnivalót kínál, nagyon nehéz megmondani mivel is kellene kezdeni. Az egyik legjobb megoldás, ha egy pár órás sétára indulsz a városban és saját magad fedezed fel a szűk a csatornákat, a tömérdek romantikus utcácskát és a csendes éttermeket! Ne feledd, fényképezz, amennyit csak tudsz, hisz Velence olyan, mint egy igazi csoda! Barangolj csak nyugodtan a városban, hisz a legtöbb látnivaló a Canal Grande és a Szent Márk tér közelében található, ahova egyszerűen vissza tudsz jutni. Na de lássuk Velence legjobbjait!

Szent Márk-bazilika (Basilica di San Marco)

Természetesen Velence legismertebb temploma, és az egyik legkönnyebben felismerhető a világon. A bazilika kívül-belül gyönyörű. A színes márványoszlopok felett hatalmas hagymakupolák ékeskednek, a belső teret pedig a padlótól a mennyezetig érő mozaikok díszítik. A Szent-Márk bazilika fő részeit ingyen is megtekinthetjük. Garantáljuk, hogy a bazilikától leesik az állad, hihetetlen élmény – a freskók, a márvánnyal díszített oszlopok és 4240 négyzetméter arany mozaik díszítik a kupolákat és a falakat.

A Szent Márk tér

Velence legnagyobb tere, amely nem csak méreteiről, de hihetetlen eleganciájáról is híres, hiszen gyönyörű épületek veszik körbe. A helyiek itt találkoznak barátaikkal, nyüzsög a sok turistától, idegenvezetőtől, de van, aki csak munkájába sietve szalad át rajta. Ha még nincs a bakancslistádon, akkor ne habozz és írd fel!


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top