Connect with us

Király repjegyek

Retúrjegy Budapestről Havannába 239 900 Ft-ért!

Retúrjegy Budapestről Havannába 239 900 Ft-ért!

Ha egy igazán egzotikus és különleges nyaralásra vágysz, akkor már ne is keress tovább, hiszen most találtad meg álmaid utazását. Budapesti indulással, a főszezonban utazhatsz a rum, a salsa és a szivar hazájába, Kubába. Havanna nemcsak a gyönyörű tengerpartjáról híres, hanem: kedves helyi lakosairól, gazdag történelméről, érdekes építészetéről is. A legjobb hírt pedig a végére hagytuk: repjegyed most 239 900 Ft-ért vásárolhatod meg. És hogy melyik légitársaság gondoskodik a kényelmedről? Természetesen a Turkish Airlines! Ne félj, annyi ruhát csomagolhatsz nyaralásodra, amennyit csak szeretnél, hiszen az árban a kézipoggyász mellet még 2 db maximum 23 kg poggyászt is magaddal vihetsz. Ugye, szerinted is kár lenne lemaradni erről a repjegyről?

Akciós repjegy Havannába!

Honnan? Budapestről

Kivel? A Turkish Airlines légitársasággal

Mikor? 2024 november – 2025 március között

Akciós repjegyek

Milyen a város igazából?

Ha jobban szeretnéd megismerni Havanna városát, és nem csak a kötelező látnivalók érdekelnek, mindenképp figyelmedbe ajánljuk egy korábbi cikkünket: Olvasd el itt!

Egy legendás showműsor

Ha egy igazán különleges showműsort szeretnél megnézni Kubában, akkor ne hagyd ki a Cabaret Tropicana meglátogatását. Itt világhírű revütáncosok lépnek fel, látványos kosztümökben, illetve a táncosok mellett akrobaták is szórakoztatják a vendégeket. A műsor átlagosan 2 óráig tart, amit jó idő esetén kint is megszoktak szervezni. Igaz a belépő ára nem a legolcsóbb, de sokan úgy vélik, hogy kihagyhatatlan program, ha már Havannában járunk.

John Lennon rajongók figyelem!

A világ tele van Beatles-emlékhelyekkel, ez alól Kuba sem kivétel, hiszen itt található a Beatles egyik frontemberének, John Lennonnak a bronzból készült szobra. A szobor John Lennon parkban található, amit még a 2000-es években avattak fel maga Fidel Castro részvételével, aki egyébként Amerikai-ellenes forradalmárnak és örök lázadónak tartotta Lennont. Érdekesség, hogy a szobron lévő ikonikus szemüveget sokszor ellopták, így ma már egy parkőr feladata, hogy feltegye a szemüveget az üldögélő szoborra, ha esetleg a turisták képet szeretnének készíteni.

Miért válaszd a Pelikánt?

Bármilyen okból történő módosítás

VÉGRE! Már megvan a repjegyed és alig várod az utazás napját? A foglalás során eszünkbe sem jut, hogy utazásunk esetleg meg is hiúsulhat. És ahogy mondani szokás, ember tervez Isten végez, és az élet váratlan bonyodalmakkal is járhat, főleg ha utazásról van szó. A váratlan eseményeket nem minden esetben fedezi a biztosítás, vannak dolgok, amelyeket nehéz megmagyarázni, ezért találtuk ki új szolgáltatásunkat: „Bármilyen okból történő módosítást”.

Milyen feltételeket kell betartani a szolgáltatás igénybevételéhez?

  • A foglalás bármely elemének módosítására az indulás előtt 3 nappal (72 órával) van lehetőség
  • Nem kell semmilyen indokot vagy dokumentumot csatolnod
  • Ez egyszeri módosítás – a különböző űrlapokon/alkalmazásokon nem lehet többszörös módosítást végrehajtani
  • A foglalási ár 80%-ának megfelelő kreditet azonnal fel kell használni, ez nem visszatérintendő
  • A kreditet a Pelikánon keresztül lehet felhasználni

Késési biztosítás a Koalától már a pelikan.hu kínálatában is

Képzeld el, hogy foglalsz egy akciós repülőjegyet, amely akár 39 000 forintba is kerülhet. Eljön a nagy nap, a várva várt utazás, amibe aztán belerondít egy 3 órás járatkésés. Mit szólnál ahhoz, ha ezért a kellemetlenségért akár 75 000 forint kártérítést kapnál? Ez nem valamiféle ámítás, csak a pelikan.hu és a Koala új együttműködésének eredménye. Olvass tovább a részletekért, ahol még példákon keresztül is bemutatjuk, hogyan működik ez az új szolgáltatás, amelyet már minden repjegyhez megvásárolhatsz a pelikan.hu weboldalán!


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
4.7/5 - (3 votes)
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top