Connect with us

Uncategorized

Különleges repülőjegy-kombinációkkal és név nélkülifoglalással rukkol elő a Pelikán 2019-ben

Különleges repülőjegy-kombinációkkal és név nélkülifoglalással rukkol elő a Pelikán 2019-ben

Az idő rettenetesen fontos, és sokat veszíthetünk belőle például a repülőjegyek hosszantartó keresése és megvétele során. Pedig itt aztán minden perc számít, az árak egyik óráról a másikra is változhatnak. Éppen ezért (is) döntöttünk úgy, hogy valahogy felgyorsítjuk a foglalási folyamatot. És sikerült!

Advertisement

A weboldalunk keresések ezreinek lehet szemtanúja minden héten, és ezek nagyon nagy segítségünkre vannak az egyre jobb és ötletesebb repjegy-kombinációk kialakításában. Keresőnk így folyamatosan fejleszti magát, mi pedig olyan útiterveket tudunk összeállítani, amilyeneket máshol nem találsz. Vagyis de: a legvadabb utazási álmaidban.

A Pelikánnál egyébként úgy tudsz foglalást készíteni, hogy csak az elengedhetetlen személyes adataidat pötyögöd be, minden mást már mi intézünk helyetted.

Most pedig készülj fel. Egy Pelikán-utazásra indulunk, mégpedig a legújabb fejlesztéseink világába, megnézzük, mi mindennel rukkol(t)unk elő 2019-ben.

Mondj nemet az időpazarlásnak

Egy fantasztikus repülőjegy bukkant fel, álomáron, álomcéllal? És te nem akarsz lekésni erről az ajánlatról? Ha minél előbb szeretnéd lefoglalni nemcsak magadnak, de a családodnak vagy barátaidnak is, akkor a gyorsított foglalás folyamatán keresztül tedd ezt. Elérhető a legtöbb Wizz Air- és Ryanair-repülőjegynél.

Az exressz megrendelés lerövidíti a foglalás folyamatát, csak pár másodpercet vesz igénybe. Így bebiztosítod azt, hogy az adott repülőjegyeket nem hagyod elveszni. A barátaid, családod adataid elég csak utólag kitöltened.

Az új szolgáltatásunk izgalmas előnye az is, hogy nem kell az összes utas adatát kitölteni azonnal. Ugye veled is előfordult már, hogy tudtad, hogy egy ajánlatot mindenképpen ki akarsz használni, csak még nem tudtad, hogy kivel fogsz utazni? Épp erre kívántunk megoldást találni. Elég csupán az ülőhelyek számát megadni a te adataiddal, a többiek nevét és adatait csak később töltöd majd ki.

Így a foglalás folyamata másodpercekre rövidült le!

Elég később fizetni? Elég.

Például akkor, ha egy picit több időd lesz. Mondjuk munka után, egy csésze tea mellett vagy a kedvenc sorozatodat nézve. Kártyás fizetés esetén este 23:30 óráig tudsz fizetni! Tehát, az álomutazásodat rendeld meg reggel, és a fizetéssel várhatsz egészen estig.

A Pelikánnál a foglalást csak pár kattintással végzed el. Fizethetsz azonnal, de akár pár órával később is, ahogy neked jobban megfelel.

A fapadosok ajánlatainak ára nagyon gyorsan változik, így minél előbb fizetsz, annál nagyobb az esély, hogy a vásárlás sikeres lesz. A legjobb, ha ez 60 percen belül történik meg. Ha azonban a sikertelen fizetés áll az utadba, nem kell elölről kezdened az egész foglalási folyamatot. A Pelikánnál van időd arra, hogy csak a fizetés lépését ismételd meg.

Bizonyára hasznodra válnak a banki összeköttetéseink is. A fizetési folyamat villámgyorsan és biztonságos zajlik, eredménye az azonnal foglalási kód, mely tizedmásodperceken belül az e-mail címedre érkezik meg. A Pelikán kompatibilis az összes bevált és hiteles fizetési móddal.

Védve és biztonságban

Párszáz forint óriási összegeket tud megmenteni. Értelmetlenül hangzik? Pedig nem az, itt konkrétan a biztosításról van szó. Váratlan események bárkinél előfordulhatnak, ezek közé tartoznak az egészségügyi problémák, balesetek is például. Ha a repülőjegyedhez biztosítást is vásárolsz, nagyon sok pénzt spórolsz meg, de az is fontos, hogy felszabadultabban, stressz nélkül kirándulhatsz.

Szeretnénk felhívni azok figyelmét, akik gyerekekkel utaznak (higgyétek el, tudjuk, miről beszélünk, hisz a Pelikános kisbabák is frekventált turisták). Szóval, nem ritka, hogy egy váratlan hőemelkedés, nátha vagy gyomorrontás bukkan fel a repülést megelőző napon, az utazás pedig meghiúsul. Ha nincs biztosításod, a repülőjegyed árát a légitársaságok nem térítik meg. Biztosítással viszont a pénzed visszakapod!

A Pelikán biztosítása a repülőjegyekre összepontosít, biztosítási csomagjainkat olyan biztosítási szakemberekkel állítottuk össze, akik az utazásra szakosodtak. Sztornó vagy utazási képtelenség esetén a megrendelésed árának 100%-át kapod vissza. Ezenkívül fedezi a külföldi egészségügyi ellátás árát valamint kártérítés biztosít csomagkár esetén.

A legolcsóbb a legjobb? Nem mindig.

A légitársaságok weboldalán feltüntetett árak különbözhetnek azoktól, amelyeket a közvetítők vagy az utazási irodák ajánlanak. A legolcsóbb repjegy valójában nem mindig a legjobb választás. Az áron kívül azt is figyelembe kell venni, hogy milyen szolgáltatások tartoznak a repülőjegyhez vagy hogy garantált forgalmazó kínálja-e. Vásárlás előtt mindig tegyél fel magadnak egy pár kérdést. Mi mindent tartalmaz az ár? Ismerem a formgalmazót? Probléma esetén segítséget tud nyújtani, tudok valakivel kommunikálni? Kínál valamilyen szolgáltatást a repülőjegyhez? Ebből is láthatod, hogy az nem teljesen ideális, ha az egyedüli szempont, amit figyelembe veszel, a repülőjegy ára. Mert a pár megspórolt forinthoz egy csomó gond is nyakadba zúdulhat. A Pelikán ezért nemcsak azon igyekszik, hogy pénzt spórolj, hanem időt is, de legfőképpen azért fáradozik, hogy minden problémamentesen menjen végbe. És ne feledd, mindezt 15 éves tapasztalattal teszi.

Online check-in +

Hogy elkerüld a fölösleges repülőtéri illetékeket, nagyon szívesen segítünk neked az online check-innel. Vagy bármi mással is, ami a repülőjegyeddel kapcsolatos, legyen az ülőhely, nemstandard/túlméretes kézipoggyász, speciális menü… Hiszen a Pelikán irodáiban utazási szakemberek százai ülnek, tapasztalatainkat pedig már 15 éve gyűjtjük.

Lehetőséged van egy „utazási mentort” is szerezni, aki egész utadon végigkísér majd, persze csak virtuálisan. Ez a prémium ügyfélszolgálaton keresztül lehetséges.

A Pelikán szárnyai alatt

Sok dolog jön hirtelen, váratlanul, mint derült égből a villámcsapás. Lehetsz bármilyen fegyelmezett és következetes, ha például a légitársaság törli a járatod, azzal semmit nem csinálsz. Csak két lehetőséged van…

Beállsz a sorba a többi utassal, anélkül, hogy biztos lennél abban, hogy jut neked is repülőjegy egy pótjáratra. Vagy felhívod a Pelikánt. Mivel a légitársaságokkal átlagfeletti és szinte baráti kapcsolatokat ápolunk, nagy az esélye annak, hogy sikeresen kihúzunk a bajból. Ha igényelhető új repülőjegy vagy ingyenes szállás, akkor biztos lehetsz benne, hogy hozzájutsz.

How can I… Ja, bocs, magyarul.

A Pelikánnál nincsenek nyelvi korlátok. Bár a repülőjegy vásárlása a légitársaságoknál angolul zajlik, a Pelikán magyarul beszél. Ha nem beszélsz angolul vagy csak nincs hozzá merszed, nálunk ez egyáltalán nem jelent gondot.

Repülőjegy és számla

A repülőjegyet könyvelési költségekbe szeretnéd beilleszteni? Míg a fapados légitársaságok nem adnak a repülőjegyhez számlát, addig a Pelikán mindegyiket számviteli dokumentummal küldi.

Fotó: Shutterstock, Dreamstime, Unsplash.com
Kattintson a megjegyzésre
To Top