Connect with us

Hírek

A Qatar Airways diákoknak indított exkluzív törzsutas-programot

A Qatar Airways diákoknak indított exkluzív törzsutas-programot

Diákok számára indított törzsutas-programot a Qatar légitársaság, amelyben a teljes és részidős oktatásban tanuló 18-30 év közötti fiatalok vehetnek részt. A légitársaság az új hűségprogramját, a Privilege Club mintájára hozta létre.

Diákok számára indított törzsutas-programot a Qatar Airways. A programba regisztrálók úgynevezett Qmiles-pontokat gyűjthetnek, ha a Qatar Airways, vagy annak bármely partner légitársaságával utaznak. De Qmiles-pontokat kaphatnak akkor is, ha Qatar Airways-hitelkártyával vásárolnak a dohai Qatar Duty Free-ben, valamint a légitársaság egyéb partnereinél, beleértve a szállodákat is. Továbbá a programban résztvevő hallgatóknak:

  • extra poggyász-súlykeretet,
  • repülőjegyekre vonatkozó különleges viteldíjakat,
  • és ingyenes fedélzeti internet-hozzáférést is biztosítanak.

„Vadonatúj Diák Klub programunkat kifejezetten a hallgatók igényeit szem előtt tartva alakítottuk. Az utazás életük fontos része, sokan döntenek közülük úgy, hogy felsőfokú tanulmányaik idejére külföldön tanulnak. Azt is tudjuk, hogy az egyetemi vakáció csodálatos lehetőség a hallgatók számára a család vagy a barátok meglátogatására, illetve a világ felfedezésére” – nyilatkozta a Qatar Airways csoport vezérigazgatója, Akbar Al Baker.

A légitársaság az új hűségprogramot, a Privilege Club mintájára hozta létre, hogy ezzel támogatni tudja a hallgatókat tanulmányi idejük alatt. A programban a teljes és részidős oktatásban tanuló 18-30 év közötti fiatalok vehetnek részt. Regisztrálni a légitársaság honlapján lehet. A hallgatók a regisztráció után egy digitális kártyát kapnak, amelyet mobil pénztárcájukban vagy a Qatar Airways mobilalkalmazásában tárolhatnak. A tagok diplomájuk megszerzése után automatikusan Privilege Club tagokká válnak majd, amivel eggyel magasabb szintre kerülnek.

(Forrás: airportal.hu)

A teljes cikk elérhető az új REPJEGYKIRALY alkalmazásban is! Az app értesítést küld a legkedvezőbb ajánlatokról, figyelemmel kíséri az utazás világának történéseit, cikkeinket internetkapcsolat nélkül is elérhetik a letöltők. Az alkalmazás kompatibilis mind az iPhone, mind az Androidos telefonokkal.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top