Connect with us

Hírek

Qatar Airways: meghosszabbították az egészségügyi dolgozóknak járó jegyek érvényességét

Qatar Airways: meghosszabbították az egészségügyi dolgozóknak járó jegyek érvényességét

A Qatar Airways tavaly 100 000 kedvezményes repjegyet kínált fel az egészségügyi dolgozóknak. A légitársaság vasárnap bejelentette, hogy meghosszabbították a repjegyek érvényességét. A repülés dátumát 2021 szeptember 30-ig módosíthatják a szerencsés utasok.

Advertisement

Tudtad, hogy május 12. az Ápolók nemzetközi világnapja? A Qatar Airways luxus légitársaságnál ezt nagyon jól tudják, ezért egy olyan akcióval rukkoltak elő tavaly, amely páratlan a légiközlekedésben. A katari légitársaság 100 000 szinte ingyenes repjegyet osztott ki az egészségügyi dolgozók között, gondolva azokra, akik a frontvonalban dolgoznak. 

“Rendkívül hálásak vagyunk az egész világon működő egészségügyi szakemberek elszántságáért és kemény munkájáért, akik ezekben a bizonytalan időkben is megállás nélkül dolgoznak.” – fejtette ki véleményét akkor Akbar Al-Baker, a Qatar Airways vezérigazgatója.

A kedvezményes repjegyeket 2022. március 31-ig használhatják fel az utasok, a repülés dátumát pedig 2021 szeptember 30-ig módosíthatják.

Ki jelentkezhettet?

  • Egészségügyi dolgozók – beleértve az orvosokat, ápolókat, laboratóriumi technikusokat, klinikai kutatókat és gyógyszerészeket – a világ minden országából jogosultak voltak az ingyenes repjegyre.
  • A tisztességes és átlátható jelentkezési eljárás biztosítása érdekében azonban minden ország csak bizonyos számú repjegyet kapott.
  • A frontvonalban dolgozó személyzet legfeljebb két ingyenes turistaosztályú jegyet foglalhatott le és bármilyen úti célra repülhet. Az utasnak csak a reptéri illetéket kell majd fizetni. Ezen felül az egészségügyi dolgozók mindegyike 35% kedvezményt kap a vámmentes termékekre a dohai Hamad Nemzetközi Repülőtéren (HIA).
Qatar Airways hírek

A teljes cikk elérhető az új REPJEGYKIRALY alkalmazásban is! Az app értesítést küld a legkedvezőbb ajánlatokról, figyelemmel kíséri az utazás világának történéseit, cikkeinket internetkapcsolat nélkül is elérhetik a letöltők. Az alkalmazás kompatibilis mind az iPhone, mind az Androidos telefonokkal.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kattintson a megjegyzésre

Kedvezmények

Röphírek

Utazási hírek és ajánlatok

Természeti kincsünk a világ álom úti céljai között. Ez Hortobágy… https://t.co/a2YQHyfFbqMennyi ideje jött ki ez a hír? 18 perc
Hova utazhatunk: friss ajánlások és tilalmak (COVID-19) https://t.co/9IIXnXmwkXMennyi ideje jött ki ez a hír? 21 óra
“Dubaj ura a helyzetnek” – továbbra is biztonságos úti cél, foglalj repjegyet most 90 188 Ft-tól! https://t.co/57D04qq1n5Mennyi ideje jött ki ez a hír? 21 óra
10 hely, ahol a könnyűbúvárkodás igazi élmény https://t.co/s6zkaET4FEMennyi ideje jött ki ez a hír? 22 óra
NAP AJÁNLATA: Húsvét Dominikán? Egzotikus nyaralás 142 046 Ft-tól! https://t.co/2mhb6uNi9KMennyi ideje jött ki ez a hír? 24 óra
Cári emlékvonat indul Jekatyerinburg és Alapajevszk között https://t.co/qXpm5ezHJRMennyi ideje jött ki ez a hír? 24 óra
NAPI HOPPÁ: Ezer darab hajóutat sorsol ki a Virgin Voyage https://t.co/OE3o4tGzxtMennyi ideje jött ki ez a hír? 1 nap
Kedvezményt kapnak a Wizz Air utasai a reptéri COVID-tesztközpontban https://t.co/dScJC9cY3jMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
10 különböző úti cél a kalandvágyóknak https://t.co/dVOLXrZQ47Mennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
Élmények a világ körül: Alaszka repjegyek 139 900 Ft-ért! https://t.co/ySAC4hcGAQMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
1 2 3 5

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top