Connect with us

Hírek

Soha ilyen még nem volt! Bemutatkozik az Emirates új prémium turista osztálya

Soha ilyen még nem volt! Bemutatkozik az Emirates új prémium turista osztálya

Nemrég óriási fejlesztésekbe fogott az Emirates légitársaság… A napokban átvette az Airbus hamburgi gyárában a legújabb Airbus A380-asát, amelyen többek között, új Premium Economy kabinterméke is debütált. 

Új, modern és kényelmes. Így tudnánk jellemezni az Emirates új Premium Economy kabinberendezését, amely a légitársaság legújabb Airbus A380-as óriásgépén debütált a napokban.

Az új osztály az Emirates A380-as gépein a fő (alsó) fedélzeten, a repülőgép első részében kapott helyet, az utasok kényelmét két mellékhelyiség is szolgálja, amelyet csak ők használhatnak. Az üléseknél az üzleti osztályon használt minőségi anyagok és színek köszönnek vissza. Az utasok minden ülésben 13,3 hüvelykes képátlójú monitoron élvezhetik a fedélzeti szórakoztatórendszer tartalmait, de saját eszközeik töltésére szolgáló csatlakozók is rendelkezésükre állnak. Az új Premium Economy osztályon összes 56 utas foglalhat helyet, 2-4-2 üléselrendezésben.

Premium Economy termékek
Premium Economy ülések

A turista osztály üléseivel az Emirates Boeing 777X némelyikén is találkozhatnak majd az utasok, de az Emirates mérlegeli annak a lehetőségét is, hogy a már meglévő több mint száz darabot számláló A380-as flottáján is bevezesse a prémium turista osztályt a repülőgépek kabinjainak felújításakor.

A repülőgép többi osztályán is hasonló, megkapó fejlesztéseket végeztek. Modernebb lett az első és az üzleti osztály, de kényelmesebb és ergonomikusabb lett a turista osztály 338 ülése is. A légitársaság csak később jelenti be, hogy mely útvonalakon repül először ezzel a repülőgéppel.

Premium Economy kabinok
Premium Economy

(Forrás: emirates.com, airportal.hu)


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre

Kedvezmények

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top