Connect with us

Király repjegyek

Irány Toszkána, Pisa Budapestről 9 480 Ft-tól

Irány Toszkána, Pisa Budapestről 9 480 Ft-tól

Ciao Italia! Ruccanj ki a hétköznapokból és foglald le repjegyed budapest indulással Pisába! De miért is írom ezt?? Most mindössze 9 480 Ft-tól vásárolhatod meg. Utazz októberben, amikor már kevesebb a turista és az időjárás is sokkal kellemesebb a városnézésre!

Advertisement

Pisa Budapestről 9 480 Ft-tól

Példa dátum: október 16-21

Budapest Közv. járat Pisa Közv. járat Budapest
9.480 Ft-tól Foglalj

Pisa fő nevezetességéről, a ferde toronyról már biztos te is hallottál. A torony 57 m magas és a város fő szimbólumává vált. A csúcsig “csak” 296 darab lépcsőfokot kell leküzdened, de a csodálatos kilátás mindenért kárpótol. A tornyon, amely egyébként a katedrális harangtornya, több nevezetes építész is dolgozott és csaknem 200 évig tartott, amíg végleges formáját elnyerte. A Csodák tere valóban csodás, ha nem lenne elég a ferde torony és a Keresztelő kápolna, egy jó kis gelatoval a kezedben megfigyeheted a toronnyal fotózkodó turistákat. A röhögőgörcs garantált!

Már csak a tipikus olasz életérzés vagy a hosszas séták miatt érdemes Toszkánába tévedni. Pisa kiváló egy rövid megállónak toszkán körutad során. De ha már itt jársz, semmiképpen ne maradjon ki a Marina di Pisa, vagyis a tengerpart. Majd pattanj kocsiba vagy vonatra és indulj tovább Firenzébe, Sienaba és San Gimignano. Nem ártana egy kis segítség körutazásodhoz? Olvasd el élménybeszámolónkat

Fotó: Shutterstock, Dreamstime, Unsplash.com
Kattintson a megjegyzésre
To Top