Connect with us

Király repjegyek

Örömmel és olcsón a bécsi reptérről! Foglalj most 9 520 Ft-tól

Örömmel és olcsón a bécsi reptérről! Foglalj most 9 520 Ft-tól

Mikor foglalj? MOST! Kivel utazz?? Azt rád bízzuk! Honnan vágj neki álmaid kirándulásának? Egyértelműen Bécsből! Repjegykirály, nem kell hosszú órákat pazarolnod a keresésre, mi hoztunk neked pontosan 156 repjegyet bécsi indulással és tudod mi a legjobb? Mind közvetlen járat! Járd be Európa történelmi városat, nyaralj egzotikus szigeteken vagy fedezd fel Észak-Amerika hatalmas metropoliszait most szuper árakon!

Advertisement

Retúr repjegyek bécsi indulással 9 520 Ft-tól

Repjegyek ITT  FOGLALD LE ITT

Miért érdemes Bécsből repülni?

A Schwechat Nemzetközi Repülőtér 18 km-re délkeletre fekszik Bécs központjától. Legegyszerűbben busszal juthatunk el a reptérre. A budapesti Népliget állomásról indítja járatait a Volánbusz – Eurolines, Flixbus, illetve az Orangeways társaság is. A vonatok szinte a buszokkal megegyező időben indulnak és árban sincs nagy különbség. Viszont vonattal sokkal kényelmesebb az utazás. Ha mégis kocsival utaznál, akkor itt találod a legolcsóbb parkolási lehetőségeket!

Minden társalgóban Wi-Fi áll rendelkezésre az utasok számára. Továbbá élelmiszerüzletek, drogéria, de természetesen más üzletek is megtalálhatók. Nem hiányoznak pl.: a Happy Socks, Calvin Klein, Moleskine, Swarovski sőt a Victoria’s Secret boltok sem. Számos étteremben, teaházban, kávézóban és borozóban üthetjük el az időt. Pénzt váltani közvetlenül a repülőtéren is lehet.

A bécsi repülőtér a TOP 20-ban

A bécsi reptér már évek óta remek helyezésket ér el. 2018-ban a nagyszerű tizenhetedik helyen helyezkedett el a rangos SKYTRAX minősítés szerint. A  világméretű felmérés a brit Skytrax ügynökség készíti, amely elemzi a légi közlekedést és az egyes szolgáltatásokat is. Több, mint 13 millió utas négy mutató szerint értékeli a szolgáltatások minőségét a világ több, mint 550 legkedveltebb repülőterén.

Tipp: 2017 tavaszán a brit séf, Jamie Oliver a bécsi repülőtérrel együttműködve megvalósította nagy tervét. Itt nyitotta meg éttermét, mégpedig a legforgalmasabb 3-as terminál közepén. Az étterem neve Jamie’s Deli és a szakács az ún. “super food” ételeket készít, amelyeket az utasok magukkal vihetnek. Az utasok friss smoothie-ból, szendvicsekből, pizzákból és salátákból választhatnak. A napot akár egy klasszikus angol reggelivel is indíthatjuk. Jamie étterme minden nap hajnali 5 órakor nyit és este 10 órakor zár.

Kép forrása: Viennaairport.com

Business társalgók

Az indulás vagy az átszállás közötti időt a kényelmes társalgókban is elüthetjük a bécsi repülőtéren (JET Lounge, AIR Lounge és SKY Lounge). Különféle Do & Co büfé, alkoholos és alkoholmentes italok, ingyenes WLAN, nemzetközi újságok és magazinok széles választéka, masszázs székek, zuhanyzók és dohányzó kabinok várják az utasokat. Azok, akiknek a repjegye az első vagy business osztályra szól, vagy más tagsági kártyával rendelkeznek, ingyenesen használhatják a társalgókat. Ezenkívül minden utas – légitársaságtól függetlenül – 29,90 euróért (9 285 Ft-ért) vásárolhatja meg belépőjét. Naponta 5:00 – 22:00 között tartanak nyitva.

Fotó: Shutterstock, Dreamstime, Unsplash.com
Kattintson a megjegyzésre
To Top