Connect with us

Hírek

Növeli budapesti járatainak számát a Qatar Airways, már heti ötször repül Budapestre

Növeli budapesti járatainak számát a Qatar Airways, már heti ötször repül Budapestre

Növeli budapesti járatainak számát a Qatar Airways. Március 28-tól, a nyári menetrendi időszakban már négy, illetve öt alkalommal fog közlekedni Budapest és Doha városa között.

A katari légitársaság az utóbbi időszakban hetente három járatot üzemeltetett Budapestre, túlnyomórészt Boeing 787-8 Dreamliner repülőgépeivel, a nyári menetrend kezdetétől viszont heti négyre nő a járatok száma. Június 13-tól október 29-ig tartó pedig már heti öt járattal tervez az útvonalon a dohai légitársaság, azaz keddi napokon is közlekedik majd repülőgép az útvonalon. A járvány előtt a légitársaság heti 14 járatot teljesített Budapestre, jellemzően Airbus A330-200 /300-as repülőgépekkel.

Qatar Airways gép

130 úti cél…

A Qatar Airways dohai átszállással több mint 130 úti célra kínál járatokat utasai számára. Többek között a Seychelle-szigetekre, amely 2021. március 25-től újra megnyitotta kapuit a turisták előtt, az indulás előtt 72 órával elvégzett PCR-teszt negatív eredménye esetén az utasok karanténkötelezettség nélkül léphetnek be. A légitársaság áprilistól Boeing 787 Dreamliner gépekkel repül majd a szigetekre heti 3 alkalommal, a járatok Budapestről oda és vissza is 3 óra átszállási idővel érhetők el.

Hasonló feltételek vonatkoznak a Maldív-szigetekre utazókra is, ahol szintén egy 96 órával az indulás előtt elvégzett és negatív eredményű PCR-teszt felmutatása szükséges érkezéskor.

Kedvezményes Qatar Airways repjegyek

(Forrás: airportal.hu)


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top