Connect with us

Utazások

NAP AJÁNLATA: Nápoly, a pizza szülőföldje. Repjegyes nyaralás 60 900 Ft-tól

NAP AJÁNLATA: Nápoly, a pizza szülőföldje. Repjegyes nyaralás 60 900 Ft-tól

Nápoly nemcsak Olaszország harmadik legnagyobb városa, de a világ egyik legrégebbi, ma is lakott települése. A várost a görögök alapították, s a helyiek a mai napig büszkék eltérő nyelvükre és származásukra. Fedezd fel te is! Foglalj most 45%-os kedvezménnyel, szállj meg a központi, háromcsillagos Bella Napoli hotelben, reggelivel az árban, budapesti vagy bécsi indulással most 60 900 Ft-tól.

Nápoly

Hol?

A Bella Napoli 3* hotelben​

Mikor?

2021.10.15 – 2021.10.18 (Lásd a naptárt)

Az ár tartalmazza:

 • 1 turista osztályú repülőjegyet a Budapest – Nápoly – Budapest vagy a Bécs – Nápoly – Bécs útvonalra a választott időponttól függően
 • a foglalás visszaigazolását a légitársaságnál és a repülőjegy kiállítását 
 • az online utasfelvételt – az utasok elektronikus regisztrációját és a beszállókártya kiállítását
 • minden repülőtéri illetéket
 • 1 darab kis kézitáskát 40x30x20 cm maximális méretben
 • szállást a Bella Napoli 3* hotelben​
 • reggelit

ITT TUDSZ FOGLALNI!

Információk a hotelről:

A Bella Napoli hotel Nápoly központi részén helyezkedik el, kb. 50 méterre a főpályaudvartól és kb. 200 méterre az óvárostól. A hotel felújított szobákkal, 24 órás recepcióval, concierge szolgálattal, csomagmegőrzővel, bárral, kontinentális reggelivel és ingyenes Wi-Fi hozzáféréssel várja a vendégeket. A bejelentkezés 14:00-tól, a kijelentkezés 10:00-ig lehetséges.

Nápoly
Nápoly utazás

A belépés feltételei

Olaszország május végén hivatalosan megnyitotta határait a turisták előtt, az akkori rendelkezések értelmében azonban még nem fogadták el az oltási igazolásokat. Az Európai Unióban július elsejétől bevezetendő digitális covid-igazolvány életbe lépésével azonban Olaszország eltörölte a külföldről érkezőkkel szembeni korlátozásokat.

Az Európai Uniós országból az alábbi személyi kör léphet korlátozás nélkül Olaszország területére:

 • Covid-oltási igazolás birtokosa, amennyiben az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) által elismert vakcina második beadását követően legalább 14 nap telt el; 
 • azon személy, aki hitelt érdemlően igazolja, hogy a COVID-19 betegségen esett át és a hatóságilag előírt karanténidőszakot letöltötte;
 • 48 óránál nem régebbi negatív antigén/PCR teszt birtokosai. 

A fentiek igazolásához használható az európai uniós egységes zöldigazolvány formai keretén kívül bármilyen egyéb, uniós tagállami hatóság által angol, francia, spanyol vagy olasz nyelven kiállított papír vagy elektronikus formátumú igazolás. A fenti dokumentumok egyikével sem rendelkező személy olaszországi belépését követően 10 napos hatósági karantén és járványügyi megfigyelés alá kerül, mely 10 nap elteltével kötelező a PCR/antigén teszt elvégzése.

Emellett minden egyéni utazás esetén a beutazó, csoportos utazás esetén a csoport/család egy tagja köteles a következő hivatkozáson található adatlapot kitölteni, még a beutazás előtt.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

 • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
 • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
 • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (5 votes)
Kattintson a megjegyzésre

Kedvezmények

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top