Connect with us

Utazások

NAP AJÁNLATA: Őszi 3*-os pihenés Máltán 71 900 Ft-tól

NAP AJÁNLATA: Őszi 3*-os pihenés Máltán 71 900 Ft-tól

Máltán egyedülállóan sok műemlék, emléktárgy és történelmi nevezetesség található; már-már egy szabadtéri múzeumhoz hasonlítható. A különleges hangulatú sziget a szűk macskaköves sikátorok, katedrálisok és barokk paloták mellett kristálytiszta lagúnákkal, homokos partokkal, egyedülálló tengeri barlangokkal és szédítő sziklafalakkal csábítja az utazókat. Fedezd fel te is! Foglalj most 40%-os kedvezménnyel, szállj meg a népszerű 115 The Strand hotelben Máltán, reggelivel és privát transzferrel az árban, budapesti vagy bécsi indulással.

Máltán
Máltán
Máltán

Hol?

115 The Strand Hotel & Suites 3* hotelben

Mikor?

2021.10.17 – 2021.10.20 (Lásd a naptárt)

Az ár tartalmazza:

 • 1 retúr turista osztályú repülőjegyet a Budapest – Málta – Budapest vagy a Bécs – Málta – Bécs útvonalra a választott időponttól függően
 • a foglalás visszaigazolását a légitársaságnál és a repülőjegy kiállítását 
 • az online utasfelvételt – az utasok elektronikus regisztrációját és a beszállókártya kiállítását
 • minden repülőtéri illetéket
 • 1 darab kis kézitáskát 40x30x20 cm maximális méretben
 • szállást a 115 The Strand Hotel & Suites 3* hotelben  
 • reggelit
 • privát transzfert a repülőtér – hotel – repülőtér között​

ITT TUDSZ FOGLALNI!

Információk a hotelről:

A 115 The Strand Hotel & Suites 3* Máltán Sliema településen, a tengerparti sétány mentén, a Marsamxett kikötőnél található. A hotel előtti buszmegállóból a főváros és a nevezetességek könnyedén megközelíthetők, a kompkikötő pedig szintén a közelben helyezkedik el. Sliemában számos étterem, bár, bolt és bevásárlóközpont áll a vendégek rendelkezésére. A lobbyban ingyenes Wi-Fi hozzáférés biztosított. A bejelentkezés 14:00-tól, a kijelentkezés 11:00-ig lehetséges. A repülőtér távolsága kb. 10 km.

Máltán
Máltán

A belépés feltételei

Július 14-től a beutazási feltételek a következők:

 • Máltára a sárga zónából engedélyezett a beutazás, ahová Magyarország is tartozik.
 • A 12 évnél idősebb személyek a Málta által előírt kritériumoknak megfelelő EU COVID igazolvánnyal további korlátozás nélkül, vagyis a karantén elrendelése nélkül beléphetnek az országba.
 • Málta csak a Pfizer-BioNtech, Moderna, Oxford-AstraZeneca (az Indiában gyártott kiszerelés kivételével), és a Johnson & Johnson oltásokat fogadja el. A teljes körű oltottság után 14 napnak el kell telnie a beutazás napjáig. 
 • Egyéb oltások, a betegségen történő átesés, PCR és egyéb tesztek szereplése az EU COVID igazolványon nem érvényesek.

Július 14-től az egészségügyi okból oltás felvételét igazoltan mellőző személyek, valamint a felnőtt kísérővel együtt utazó 5-12 éves gyermekek léphetnek be negatív PCR teszttel Máltára. Szintén negatív PCR teszttel térhet vissza Máltára azon máltai, vagy tartózkodási engedéllyel rendelkező külföldi, aki az új szabályokat bejelentő felhívás előtt (július 9.) hagyta el az országot.

A beutazáskor kötelező a kitöltött Passenger Locator Form (PLF) és Public Health Travel Declaration form leadása. Akinek nincs európai digitális változata, az a máltait használhatja. A nyomtatványok a következő linken érhetők el.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

 • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
 • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
 • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (5 votes)
Kattintson a megjegyzésre
To Top