Connect with us

Utazások

NAP AJÁNLATA: 8 napos kikapcsolódás Ischián reggelivel és transzferrel az árban 138 900 Ft-tól

NAP AJÁNLATA: 8 napos kikapcsolódás Ischián reggelivel és transzferrel az árban 138 900 Ft-tól

Ischia a Nápolyi-öböl legnagyobb szigeteként vulkáni eredetű termálforrások, buja kertek, ókori romvárosok, szőlőültetvények, citrusligetek és festői falvak mesés kavalkádját kínálja az utazóknak. A sziget bővelkedik természeti szépségekben; vulkáni eredetű fekete homokos partjait mélykék tenger mossa, rendkívül gazdag és változatos növényzete miatt pedig joggal nevezik zöld szigetnek. Fedezd fel te is! Foglalj akár 50%-os kedvezménnyel, szállj meg a családias, háromcsillagos Villa Rita hotelben Ischián kilátással a tengerre, reggelivel és transzferrel az árban, budapesti indulással.

Ischián
Ischián
Ischián

Hol?

A Villa Rita 3* hotelben

Mikor?

2021.09.08 – 2021.09.15 (Lásd a naptárt)

Az ár tartalmazza:

 • 1 retúr turista osztályú repülőjegyet a Budapest – Nápoly – Budapest útvonalra 
 • a foglalás visszaigazolását a légitársaságnál és a repülőjegy kiállítását 
 • az online utasfelvételt – az utasok elektronikus regisztrációját és a beszállókártya kiállítását
 • minden repülőtéri illetéket
 • 1 darab kis kézitáskát 40x30x20 cm maximális méretben
 • szállást a Villa Rita 3* hotelben
 • büféreggelit
 • transzfert a repülőtér – hotel – repülőtér között
 • angolul beszélő telepített képviselő szolgáltatásait és az angol nyelvű információs találkozót

ITT TUDSZ FOGLALNI!

Információk a hotelről:

A Villa Rita hotel Ischia délnyugati részén található, kb. 1 km-re Panza település központjától. A hotel csendes, nyugodt környezetben fekszik, a Scanella-öböl feletti szirten, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a tengerre és a naplementére. A tenger kb. 300 lépcsőn keresztül közelíthető meg. A kikötő távolsága kb. 15 km. A tengerparti Scanella klub medencéjénél napozóágyak és napernyők állnak rendelkezésre felár ellenében. A városközpontba és a közeli Sorgento-öbölhöz előre meghatározott időpontokban ingyenes transzfer biztosított.

Ischián
Ischián

A belépés feltételei

Olaszország május végén hivatalosan megnyitotta határait a turisták előtt, az akkori rendelkezések értelmében azonban még nem fogadták el az oltási igazolásokat. Az Európai Unióban július elsejétől bevezetendő digitális covid-igazolvány életbe lépésével azonban Olaszország eltörölte a külföldről érkezőkkel szembeni korlátozásokat.

Az Európai Uniós országból az alábbi személyi kör léphet korlátozás nélkül Olaszország területére:

 • Covid-oltási igazolás birtokosa, amennyiben az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) által elismert vakcina második beadását követően legalább 14 nap telt el; 
 • azon személy, aki hitelt érdemlően igazolja, hogy a COVID-19 betegségen esett át és a hatóságilag előírt karanténidőszakot letöltötte;
 • 48 óránál nem régebbi negatív antigén/PCR teszt birtokosai. 

A fentiek igazolásához használható az európai uniós egységes zöldigazolvány formai keretén kívül bármilyen egyéb, uniós tagállami hatóság által angol, francia, spanyol vagy olasz nyelven kiállított papír vagy elektronikus formátumú igazolás. A fenti dokumentumok egyikével sem rendelkező személy olaszországi belépését követően 10 napos hatósági karantén és járványügyi megfigyelés alá kerül, mely 10 nap elteltével kötelező a PCR/antigén teszt elvégzése.

Emellett minden egyéni utazás esetén a beutazó, csoportos utazás esetén a csoport/család egy tagja köteles a következő hivatkozáson található adatlapot kitölteni, még a beutazás előtt.

Ischián


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

 • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
 • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
 • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (5 votes)
Kattintson a megjegyzésre
To Top