Connect with us

Hírek

Michelin-csillagos ételek érkeznek a British Airways járataira

Michelin-csillagos ételek érkeznek a British Airways járataira

Miután a British Airways nemrég bejelentette, hogy nem árusítják többé a Marks and Spencer ételeit a légitársaság rövid távú járatain, most kiderült, hogy Tom Kerridge Michelin-csillagos séf különleges ételei kerülnek majd az utasok tálcáira.

Tavaly a koronavírus-járvány miatt a csemegék árusítása szünetelt, hogy az utasok és a kabinszemélyzet minél kevesebbet érintkezzen. A British Airways azonban most bejelentette, hogy Tom Kerridge Michelin-csillagos séf ételei kerülnek majd az utasok tálcáira. Rögvest azután, hogy a légitársaság véget vetett a Marks and Spencerrel kötött szerződésének.

Nagy-Britannia az egész világon híres kiváló minőségű húsairól, a fedélzeten felszolgált piték épp ezért a brit konyha nagyköveteiként indulnak majd útra. Természetesen a hozzájuk illő legjobb kiegészítőkkel. A szendvicsek frissek és ropogósak lesznek…” – mondja a séf, aki a brit konyhaművészet egyik legnagyobb alakjának számít manapság. Az általa fémjelzett The Hand & Flowers pub elsőként kapott két Michelin-csillagot az Egyesült Királyságban.

British Airways

A megújult kínálat a Speedbird Café nevet kapta, szerepel benne szendvics, tortilla és egy különleges ízesítésű pite is. Kísérőként többek között korsó lagert vagy gin-tonikot lehet kortyolgatni, de a menüre felkerült egy új IPA sör is a Brew Dog főzdétől, mely a Jetstream nevet kapta.

Az új menü január 20-ától válik elérhetővé a légitársaság Euro Traveller útvonalain közlekedő járatain. A kizárólag előrendeléssel elérhető menüket a fedélzeten nem vásárolhatják meg az utasok. Azok számára, akik nem kérik a menüt, a légitársaság egy palack vizet, valamint a reggeli járatokon egy energiaszeletet, a délutáni járatokon pedig egy zacskó chipset biztosít majd.

(Forrás: British Airways)


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top