Connect with us

Hírek

Málta több pénzt kínálna a közvetlenül foglalóknak, repjegyek 19 677 Ft-tól

Málta több pénzt kínálna a közvetlenül foglalóknak, repjegyek 19 677 Ft-tól

A máltai kormány nemrégiben többlépcsős menetrendet dolgozott ki az újranyitására. A kormány szállodai árengedmények finanszírozásával is támogatni kívánja a szigetország turizmusának június 1-jére tervezett újraindulását. 3,5 millió eurót különített el arra a programra.

máltai kormány szállodai árengedmények finanszírozásával kívánja támogatni a szigetország turizmusának június 1-jére tervezett újraindulását. Ennek keretében pénzügyi hozzájárulást kaphatnak azok a turisták, akik Máltára utaznak és szállásukat 3, 4 vagy 5 csillagos hotelben, közvetlenül a helyi szállodák weboldalán keresztül foglalják. Az áprilisi tervek még arról szóltak, hogy azok az turisták, akik ötcsillagos szállodában foglalnak szállást 100 eurós támogatást kapnak, míg a háromcsillagos szállodai szobákat foglalók 50 eurós támogatásban részesülnek. A hivatal legutóbbi tájékoztatása szerint azonban magasabb lesz az egy főre jutó támogatás:

  •     3-csillagos szállás foglalása esetén (felnőtt) személyenként 100 euró
  •     4-csillagos szállás foglalása esetén (felnőtt) személyenként 150 euró
  •     5-csillagos szállás foglalása esetén (felnőtt) személyenként 200 euró

Fontos, hogy az összeget a vendégek nem készpénzben, hanem a szállodában felhasználható utalványként kapják meg és azt kizárólag abban a szállodában lehet felhasználni, ahova a foglalás szól. 

Sikeres oltási program, biztonságos nyaralás

A szigetországban a sikeresen zajló oltási program miatt várhatóan június elsejétől indulnak újra a turisztikai szolgáltatások. Hogy a biztonságos nyaralás teljes fordulatszámon pörögjön, nemrégiben bevezették a Sunny & Safe COVID protokollt is, amely minden vendéglátóhelynek, szálláshelynek és szolgáltatónak előírja a legmagasabb szintű tisztasági és biztonsági követelmények betartását.

A jelenleg érvényes máltai beutazás szabályok a küldő országokat három kategóriába sorolják: zöld, borostyán és piros. Magyarország jelenleg a borostyán listán szerepel. Ennek értelmében az utasok csak egy 72 óránál nem régebbi negatív PCR-teszt felmutatásával szállhatnak fel a Máltára induló járatokra. Biztonsági okokból érkezéskor az utasokat véletlenszerű tesztelésnek vethetik alá a repülőtéren.

Kedvezményes repjegyek Máltára

Málta

Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top