Connect with us

Uncategorized

Málta július 14-től csak oltott turistákat enged be az országba

Málta július 14-től csak oltott turistákat enged be az országba

Málta úgy határozott, hogy 2021. július 14-től, szerdától teljes egészében megváltoztatja a belépési feltételeit. A szigetországba csak beoltott turisták utazhatnak, a gyermekek számára elegendő egy negatív PCR-teszt. A szigorúbb szabályokat a fertőzöttek növekvő száma miatt vezetik be.

Beutazási feltételek július 14-től:

Azon 5 évnél idősebb beutazónak, aki nem rendelkezik EU oltási igazolvánnyal, a beutazástól számított 72 óránál nem régebbi negatív PCR tesztet kell bemutatnia. A teszt meglétét a légitársaságok és a hajózási társaságok a beszálláskor ellenőrzik. Július 14-től megszűnik ez a lehetőség, teszttel nem lehet majd belépni Máltára, csak az EU által elismert oltások 14 napnál régebben történt beadását igazoló EU digitális igazolvánnyal.

Beutazni kizárólag csak az EU által elismert oltások (Pfizer-BioNtech, Moderna, Oxford-AstraZeneca, and Johnson & Johnson ) 14 napnál régebben történt beadását igazoló EU digitális COVID igazolvánnyal lehetséges.

Regisztáció – A beutazáskor kötelező a kitöltött Passenger Locator Form (PLF) és Public Health Travel Declaration form leadása. Űrlap ITT

Az Európai Digitális COVID Igazovánnyal igazolt Pfizer-BioNtech, Moderna, Oxford-AstraZeneca, and Johnson & Johnson oltások esetén nem szükséges PCR teszt vagy karantén.

Karantén?

A Máltára belépőknek 14 napos hatóság által felügyelt otthoni karanténba kell vonulniuk, amennyiben nem rendelkeznek negatív PCR teszttel, vagy EU oltási igazolvánnyal. A karantén 14 napig, vagy a negatív PCR eredményig tart, a hatóság által kijelölt helyen és áron kell letölteni.

Belépési feltételek július 13-ig:

Forrás: https://konzuliszolgalat.kormany.hu/


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top