Connect with us

Király repjegyek

Őrült ár: Málta Debrecenből már 20 905 Ft-tól

Őrült ár: Málta Debrecenből már 20 905 Ft-tól

Ha repjegy vadász vagy és még most sem tudod hol fogsz nyaralni, akkor most figyelj! Málta retúr repjegy debreceni indulással most hihetetlen áron lehet a tiéd! Ne habozz tovább, mert kicsi az esély hogy ettől jobb ajánlatra bukkansz. Málta fiatalos és trendi, sziklás partjaival és bulizós negyedeivel téged is rabul ejt.

Málta 20 905 Ft-tól

Példa dátum: július 24 – 31

Debrecen Közv. járat Málta Közv. járat Debrecen
20.905 Ft-ért Foglalj

Ha aktív pihenésre vágysz, de mégis tengerpart közelben szeretnél nyaralni, akkor feltétlenül Máltára kell utaznod. Málta a lovagok országa büszkélkedhet egypár UNESCO műemlékkel. Kolostorok, templomok, paloták és középköri erődök ölelik körül ezt a pici államot. Máltán minden szinte karnyújtásnyira elérhető, ezért pár nap alatt szinte az összes fontos és kötelező látnivaló kényelmesen bejárható busszal, vagy akár kocsival.

Málta fővárosában Vallettán öröm sétálni. Itt a történelem már-már tapinthatóvá válik. A fővárosban a legérdekesebb és legjelentősebb látnivalók közé sorolható a Parlament, a Régészeti Múzeum, a Szent János Katedrális és a Karmelita templom.

Ha meguntad a szárazföldet, akkor szállj hajóra és irány a tenger. Közelről a kopár sziklák, melyek mindent körülvesznek, még gigantikusabbnak tűnnek, mint a szárazföldről. Csodáld meg a természet által alkotta csodákat és csobbanj egyet az azúrkék tenger habjaiban. A tökéletes strandolás Comino szigetén található, amit Kék Lagúnának neveznek. A kristálytiszta öböl kedvenc úti célja a búvároknak is.

Tartalmas és mégis romantikus időtöltést nyújt a máltai környezet. A szigetország garantáltan sok élményt fog biztosítani gazdag történelmi múltjával. Ez nem azt jelenti, hogy Máltán nincs pörgő éjszakai élet, sőt ellenkezőleg. Bárok, diszkók és zenés klubok nagyon is felkapottak, és gazdag szórakozási lehetőségek nyújtanak minden igényt kielégítve.

Kattintson a megjegyzésre
To Top